Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ! ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΑ ΜΑΧΗΤΡΙΑ... ΖΩΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΝΙ ΚΑΙ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!

Μαχήτρια κουρδικής καταγωγής πραγματοποίησε σήμερα επίθεση αυτοκτονίας εναντίον θέσης των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στα περί...



Μαχήτρια κουρδικής καταγωγής πραγματοποίησε σήμερα επίθεση αυτοκτονίας εναντίον θέσης των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στα περίχωρα της συριακής πόλης Κομπάνι, προκαλώντας τον θάνατο αδιευκρίνιστου μέχρι στιγμής αριθμού ανθρώπων, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η γυναίκα πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη ανατολικά της πόλης Κομπάνι, τρίτης σε μέγεθος κουρδικής πόλης της Συρίας, που πολιορκείται από τη σουνιτική εξτρεμιστική οργάνωση από τις 16 Σεπτεμβρίου.

Η επίθεση "έχει νεκρούς αλλά ο αριθμός τους δεν έχει επιβεβαιωθεί", δήλωσε ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν. Είναι η πρώτη επίθεση αυτοκτονίας από μαχήτρια κουρδικής καταγωγής εναντίον του ΙΚ.

Οι τζιχαντιστές απέχουν πλέον ένα χιλιόμετρο από την πόλη. Αν καταφέρουν να την καταλάβουν, τότε το ΙΚ θα εξασφαλίσει τον έλεγχο μιας μεγάλης συνεχούς λωρίδας εδάφους στα σύνορα μεταξύ Συρίας και Τουρκίας.

Οι μάχες που μαίνονται γύρω από την πόλη έχουν προκαλέσει τη φυγή 300.00 κατοίκων, από τους οποίους 180.000 έχουν καταφύγει στην Τουρκία.
enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.