Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΞΗΡΟΣ... ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ.

Στα δικαστήρια του Πειραιά, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στις 9 το πρωί, ο καταδικασθείς για την υπόθεση...


Στα δικαστήρια του Πειραιά, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στις 9 το πρωί, ο καταδικασθείς για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη», Σάββας Ξηρός ο οποίος έχει ζητήσει να διακοπεί η κράτησή του στο σωφρονιστικό ίδρυμα Κορυδαλλού, για λόγους υγείας.
Το τριμελές εφετείο κακουργημάτων, που εξέτασε τον φάκελο του Σ. Ξήρου μέσα στον οποίο, σύμφωνα με τους συνηγόρους του, υπάρχουν ιατρικές γνωματεύσεις για τις παθήσεις του και το ποσοστό αναπηρίας του, που φθάνει το 93%, ζήτησε επιπλέον ιατρική πραγματογνωμοσύνη από τρεις καθηγητές γιατρούς, κυρίως για τη σκλήρυνση κατά πλάκας και την πολιομυελίτιδα.

Σύμφωνα με τη συνήγορό του Άννυ Παπαρούσου είναι κατ΄αρχήν θετικό το γεγονός ότι το δικαστήριο εξετάζει ακόμα το αίτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.