Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΚΡΗ - ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2ΠΛΟ! Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK "ΡΑΧΟΥΛΑ" ΣΦΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ Γ@ΜΙ@ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ "ΤΑΠΑ" ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ!

Για μια ακόμη φορά Πέτρος Τατσόπουλος και Ραχήλ Μακρή διασταύρωσαν τα ξίφη τους στα social media. Την αρχή έκανε η βουλευτής των Ανεξάρ...


Για μια ακόμη φορά Πέτρος Τατσόπουλος και Ραχήλ Μακρή διασταύρωσαν τα ξίφη τους στα social media. Την αρχή έκανε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με ανάρτηση που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, όπου έγραψε μεταξύ άλλων:
«Ο Τατσόπουλος βλέπει παντού γάμους και χαρές, προσδοκώντας την δική του προίκα από Ελιές και Ποτάμια. Η αντιπολιτευτική του επαναστατικότητα εξαντλείται στο πρόσωπο μου».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε με σχόλιό του στην σελίδα της Ραχήλ Μακρή. «Μπα, γλυκιά μου. Εγώ πήγα σ΄ένα κόμμα του 6% κι έφυγα όταν το κόμμα αυτό ήταν στο 27% και στα πρόθυρα της κυβέρνησης. Ψάξε αλλού για προικοθήρες. Στον καθρέφτη σου ίσως. Και στα ψεκασμένα σου από πάνω, που λοιδορούν γνωρίζοντας την τύφλα τους, τα χαιρετίσματά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρες τις αναρτήσεις τους:



http://www.dexiextrem.blogspot.gr/2014/10/facebook.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.