Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΕΪ ΕΧΟΥΝ ΓΟΥΣΤΟ: ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΚΕΪ ΕΙΔΩΛΟ Ο... ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ!!!

Ο 61χρονος Τόνι Μπλερ είδε το όνομά του να φιγουράρει στη λίστα με τις πιο σημαίνουσες προσωπικότητες της LGBT κοινότητας των τελευταίω...


Ο 61χρονος Τόνι Μπλερ είδε το όνομά του να φιγουράρει στη λίστα με τις πιο σημαίνουσες προσωπικότητες της LGBT κοινότητας των τελευταίων 30 χρόνων-ανάμεσα στις οποίες είναι οι Boy George, Μπάρμπαρα Στρέισαντ, σερ Ίαν ΜακΚέλεν, την Άνι Λένοξ και μια σειρά από άλλες γνωστές προσωπικότητες.

Η συγκεκριμένη λίστα φιλοξενήθηκε στο περιοδικό «Gay Times» στο οποό εξώφυλλο είναι ο πρώην πρωθυπουργός. «Είμαι περήφανος, είναι κομμάτι της κληρονομιάς μου. Πάντα αντιπαθούσα την υποκρισία των ανθρώπων που έκρυβαν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Έβλεπα τον πόνο που εναπόθεταν στους εαυτούς τους και στους οικείους τους», ανέφερε ο Μπλερ για το εξώφυλλο.

Οι γκέι στη Βρετανία αγαπούν ιδιαίτερα τον Μπλερ καθώς επί πρωθυπουργία του ανέδειξε τα προβλήματα της πραγματικής ένταξή τους στο κοινωνικό σύστημα.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τόνι Μπλερ φιγουράρει στο συγκεκριμένο περιοδικό. Είχε γίνει εξώφυλλο και τον Μάρτιο του 1997.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.