Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ... ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!! ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ "ΙΟΙ" ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!!!

Ο δημοσιογράφος Τάσος Κωστόπουλος είναι σημαίνον στέλεχος της ομάδος των «ΙΩΝ» και «κολλητός» του απηνούς διώκτη της Χρυσής Αυγής Δημήτ...

Ο δημοσιογράφος Τάσος Κωστόπουλος είναι σημαίνον στέλεχος της ομάδος των «ΙΩΝ» και «κολλητός» του απηνούς διώκτη της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Ψαρρά. Στην «Εφημερίδα των Συντακτών» της περασμένης Τρίτης, ο Τ. Κωστόπουλος δημοσίευσε ένα άρθρο για το επικείμενο Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο και την ανάγκη να μην περιληφθούν σε αυτό η Γενοκτονία των Ποντίων και των Μικρασιατών Ελλήνων από τον Μουσταφά Κεμάλ, διότι η μόνη ωφελημένη θα είναι η Χρυσή Αυγή!..

Όσο κι αν φαίνεται τερατώδες, ο Τασούλης ο Κωστόπουλος έγραψε στην προχθεσινή «Εφημερίδα των Συντακτών» ότι: 1) Κατά την Μικρασιατική Εκστρατεία 1919-22 οι Τούρκοι δεν διέπραξαν καμμία Γενοκτονία της Ελληνικής Μειονότητας. Τα μοναδικά «εγκλήματα πολέμου τα διέπραξε το ελληνικό εκστρατευτικό σώμα σε βάρος του ντόπιου τουρκικού πληθυσμού», γράφει επί λέξει ο Τασούλης και συνεχίζει: «Η Συνθήκη της Λοζάνης του 1923, το νομικό δηλαδή κείμενο που έχει αναγορευτεί σε ακρογωνιαίο λίθο της εθνικής επιχειρηματολογίας, περιέχει ειδικό άρθρο (§59) όπου η Ελλάδα αναγνωρίζει την ενοχή της για «πράξεις του ελληνικού στρατού ή της ελληνικής διοικήσεως αντιθέτους προς τους νόμους του πολέμου» και την υποχρέωσή της να καταβάλει αποζημιώσεις στην Τουρκία, τις οποίες όμως η τελευταία αποποιείται «λαμβάνουσα υπ’ όψιν την οικονομικήν κατάστασιν της Ελλάδος». Περί γενοκτονίας -ή έστω σφαγών- του ελληνικού πληθυσμού, στη συνθήκη που επισφράγισε τους ελληνοτουρκικούς πολέμους του εικοστού αιώνα, δεν υπάρχει ούτε λέξη»!..

2)Όσο για την «Γενοκτονία των Ποντίων», ο Τασούλης ο Κωστόπουλος αποδεικνύει με «ατράνταχτα» επιχειρήματα πως ο περίφημος αριθμός των 353.000 νεκρών Ποντίων από το μαχαίρι του Κεμάλ είναι ένα πελώριο παραμύθι που έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ διά χειρός Άκη Τσοχατζόπουλου!.. Ο πραγματικός αριθμός είναι κάτι λιγότερο από 50.000 μας διαβεβαιώνει ο Τασούλης, και καταλήγει ότι δεν πρέπει να ποινικοποιηθεί η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων και των Μικρασιατών Ελλήνων, διότι αυτό θα οδηγήσει στην γιγάντωση της Χρυσής Αυγής!..

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

(ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ", ΠΕΜΠΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014)

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.