Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ!!! ΑΙΣΧΟΣ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!

Αν και o αδερφός του Κωσταντίνου Σγούρου- ενός εκ των δύο θυμάτων της δολοφονίας στη Μεσσηνία- αρνείται οποιαδήποτε σχέση του 26χρονου με τ...


Αν και o αδερφός του Κωσταντίνου Σγούρου- ενός εκ των δύο θυμάτων της δολοφονίας στη Μεσσηνία- αρνείται οποιαδήποτε σχέση του 26χρονου με τη Χρυσή Αυγή, παρόλο που φέρει εθνικιστικά τατουάζ, ο Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτησή του στοFacebook χαρακτηρίζει τα δύο θύματα ναζί και ζητά την τιμωρία των δολοφόνων τους.

«Οι ένοχοι της δολοφονίας των δύο ναζί στη Μάνη, πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμία ανοχή στη μαφία και τη δολοφονική βία» αναφέρει στον λογαριασμό του στο facebook, Δημήτρης Παπαδημούλης.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ:


13 σχόλια

  1. Εμένα μου κάνει εντύπωση πότε εργάζεται (σαν βουλευτής τρομάρα του) αυτός ο άνθρωπος ; τα πρωινά στα κανάλια και τις υπόλοιπες ώρες στο laptop. Δεν μπορώ να καταλάβω πως προσδιόρισε ότι τα 2 παλληκάρια είναι ναζί. Επειδή στο σώμα τους είχαν χαράξει το σήμα της Βεργίνας, τη φράση "Μολών Λαβε" και "Εν Τούτω Νίκα" ; τι κακό μ' αυτούς τους μπούληδες της αριστεράς, τους αρνητές των πάντων, τους λύτες επί παντός του επιστητού. Έλεος Παπαδημούλη, σ' έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα και τα πιτσιρίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναζι εγραψε ο μαλακας ο παπαδημου οποιος ειναι φιλοπατρης ειναι και ναζιστης δηλ. ποσο μαλακες ειναι μερικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πούστρα παπαδημουλή παλιοκομπλεξάρα. Από που έβγαλες το συμπέρασμα μωρή σκρόφα ότι τα παληκάρια ήταν ναζί; Δηλητήρια σας ταΐζουν στο κόμμα; Άντε και γαμήσου σκατοπροδότη που ρε παλιόπουστα σε τέτοια παληκάρια θα στηριχθεί η Ελλάδα όταν θα κάνουν ντου τα σκυλιά που εσείς ταΐζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο οικογένειες έχασαν τα παιδιά τους και το βρωμοσκούλικο βρήκε ακόμα μία ευκαιρία να χύσει το δηλητήριο του και μάλιστα σε ανθρώπους άσχετους που ούτε τους ήξερε ούτε σχέση με την πολιτική είχαν. Ο'τι χειρότερο να σου συμβεί ξεκώλιάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΛΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΑΝ.ΑΛΛΑ.....ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καμιά ανοχή στα Σταλινοκουμούνια και την υποθαλπτουσα βία που σπέρνει με τη δήθεν καταδικαστική ανακοίνωση του τομαριού παπαροδημουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για κοιτάτε ρε κάτι μαλάκες που "γλείφονται" να γίνουν υπουργοί!!!!!!!! Το έσχατο σημείο ξεφτίλας και αλοίμονό μας αν αυτές οι μεταχειρισμένες σερβιέτες αναρριχηθούν στην εξουσία!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε Παπαδημουλη γιατι κανετε τοσο τραγικα λαθη ? Επιτηδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. den einai nazi ta paidia bre xitlera sirizaroste na se vrei to idio sta paidia sou h ston kolitosou anwmale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλήτες κομουνιστές σφάξατε την μισή Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.