Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΑΝ ΡΟΥΚΕΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ... ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ...

Μια ρουκέτα αναχαιτίστηκε από το αντιπυραυλικό σύστημα εκτός του αστικού ιστού της Ιερουσαλήμ χωρίς να αναφερθούν τυχόν θύματα ή ζημιές, ...

Μια ρουκέτα αναχαιτίστηκε από το αντιπυραυλικό σύστημα εκτός του αστικού ιστού της Ιερουσαλήμ χωρίς να αναφερθούν τυχόν θύματα ή ζημιές, ανακοίνωσαν οι ισραηλινές αστυνομικές αρχές.

Η ρουκέτα ήταν η τελευταία από μια σειρά ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας καθώς οι Παλαιστίνιοι επιδόθηκαν σε ένα μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων με την εκτόξευση περισσότερων από 30 ρουκετών μία εκ των οποίων κατέστρεψε ένα αυτοκίνητο στο Τελ Αβίβ, όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

Η οργάνωση της Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για τις περισσότερες από τις επιθέσεις με ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ, μεταξύ των οποίων και αυτή που εκτοξεύτηκε εναντίον της Ιερουσαλήμ.

Ένας ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς κατηγόρησε το Ισραήλ ως υπεύθυνο για τη αναζωπύρωση της βίας στη Γάζα και προειδοποίησε ότι το Ισραήλ δεν θα είναι «ασφαλές» όσο δεν είναι ασφαλείς οι Παλαιστίνιοι. «Το Ισραήλ δεν θα είναι ασφαλές έως ότου ο παλαιστινιακός λαός ζήσει με ασφάλεια, και είναι το Ισραήλ που έχει ξεκινήσει (την αναζωπύρωση της βίας)» δήλωσε ο Αζάτ αλ Ρίσκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.