Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΕΙΝΑΕΙ... ΠΑΡΤΥ ΧΛΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΛΑΙΝΑ, ΠΟΥ ΝΤΥΘΗΚΕ... ΚΑΜΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ!!!

Ένα πάρτι με λαμπερούς καλεσμένους διοργάνωσε, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, η Μαρίνα Πατούλη -δημοτική σύμβουλος Πεύκης (πρώτη σ...


Ένα πάρτι με λαμπερούς καλεσμένους διοργάνωσε, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, η Μαρίνα Πατούλη -δημοτική σύμβουλος Πεύκης (πρώτη σε σταυρούς) και σύζυγός του Γιώργου Πατούλη- σε γνωστό μαγαζί του Αμαρουσίου. 
Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο τέως υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο Μάριος Σαλμάς, η Άννα Καραμανλή και ο Δημήτρης Καλογερόπουλος.
Ακόμη, στο πάρτι πήγαν η δημοφιλής τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου, ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας Χρήστος Τεντόμας και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης.




















4 σχόλια

  1. παρακμή και κιτς σε όλο του το μεγαλείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρακμή και κιτσαριό σε όλο του το μεγαλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑΝΕ ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ? ΟΥ ΝΑ ΜΟΥΧΑΘΗΤΕ ΡΕ ΔΕΙΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αφήνετε τα πάρτυ να κοιτάξετε τι θα κάνετε με την γνωστή Βιλα Κουβελου που έχει γίνει αντρο και ορμητήριο για συμμορίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.