Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 19 ΜΑΪΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ Ο ΣΚΛΑΒΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ...!!!

Επιμνημόσυνη δέηση για τα 6 εκατομμύρια των Εβραίων που χάθηκαν στους Γερμανικούς Φούρνους θα τελέσει την Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 στο στ...


Επιμνημόσυνη δέηση για τα 6 εκατομμύρια των Εβραίων που χάθηκαν στους Γερμανικούς Φούρνους θα τελέσει την Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως του Νταχάου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος Αρχοντώνης. Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που Ορθόδοξος Πατριάρχης θα κάνει κάτι παρόμοιο, ωστόσο η είδησις βρίσκεται αλλού: Στις 19 Μαΐου είναι τα Γενέθλια του Μουσταφά Κεμάλ και η Επέτειος της Γενοκτονίας των 350.000 Ελλήνων Ποντίων. Γι’ αυτούς τους σφαγμένους από τον Κεμάλ Ρωμηούς, ποτέ δεν έκανε ένα μνημόσυνο ο τουρκοπροσκυνημένος Βαρθολομαίος στα 24 χρόνια της Πατριαρχίας του... Και για να τους ταπεινώσει ακόμη περισσότερο (κατ’ εντολήν των αφεντικών του των Σιωνιστών) διάλεξε την Ημέρα της Γενοκτονίας τους για να πάει να κάνει μνημόσυνο στους Εβραίους!..

Θυμίζω ότι η Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 είναι η επομένη του Πρώτου Γύρου των Δημοτικών Εκλογών στην Ελλάδα και το θέμα που θα κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα του Παγκοσμίου Τύπου θα είναι ο θρίαμβος του Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων. Φαντάζεστε τι παγκόσμια δημοσιότητα θα αποκτήσει το μνημόσυνο των Εβραίων που θα κάνει στο Νταχάου ο «Αρχηγός του Γένους»; Όλοι οι δημοσιογράφοι θα τον ρωτάνε για τον Λιάκο και πώς γίνεται οι Αθηναίοι να τρελάθηκαν ξαφνικά και να ψήφισαν για Δήμαρχό τους έναν νεο-ναζιστή!..
Επειδή ο «Στόχος» έχει φοβερό αρχείο και δεν ξεχνά, σας θυμίζω πως στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2009, ο Βαρθολομαίος βρέθηκε στην Τρίπολη, προσκεκλημένος του Μητροπολίτου Μαντινείας. 

Στις 23 Σεπτεμβρίου είναι η Επέτειος της Αλώσεως της Τριπολιτσάς, δηλαδή ο «Αρχηγός του Γένους» βρέθηκε στην Τριπολιτσά την παραμονή της Αλώσεώς της από τον Κολοκοτρώνη και τον Νικηταρά. ΚΙ ΟΜΩΣ: Όπως μόνο ο «Στόχος» επεσήμανε τότε, ο Βαρθολομαίος όχι μόνο δεν τόλμησε να κάνει μνημόσυνο για τους Ήρωες που έπεσαν στην άλωση της Τριπολιτσάς, αλλά αρνήθηκε και να καταθέσει στεφάνι στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην Πλατεία Άρεως, όπως του ζήτησαν ο Δήμαρχος Τριπόλεως και ο Μητροπολίτης Μαντινείας!.. Κι ο ίδιος αυτός άνθρωπος που αρνήθηκε να τιμήσει την Τριπολιτσά την παραμονή της Αλώσεώς της και να καταθέσει στεφάνι στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, πάει στις 19 Μαΐου στο Νταχάου, ανήμερα την Επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων, για να κάνει Μνημόσυνο στους Εβραίους!...

Κοινός νούς - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.