Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΑΛΟΣ... ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΣΒΟΜΠΟΝΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑ ΚΟΥΝΙΣ «ΒΡΩΜΟ-ΕΒΡΑΙΑ»...!!!

Παγκόσμιος σάλος προκλήθηκε όταν ένας από τους ακροδεξιούς ηγέτες του ουκρανικού κόμματος Σβόμποντα αποκάλεσε την διάσημη σταρ Μίλα Κούν...


Παγκόσμιος σάλος προκλήθηκε όταν ένας από τους ακροδεξιούς ηγέτες του ουκρανικού κόμματος Σβόμποντα αποκάλεσε την διάσημη σταρ Μίλα Κούνις «Βρωμοεβραία». Η Μίλα Κούνις έφυγε από την Ουκρανία όταν ήταν επτά ετών.

Το γεγονός συνέβη στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου, όταν ξεκίνησαν οι ταραχές στην Ουκρανία που οδήγησαν στην έξοδο του Γιανουκόβιτς από την προεδρία, αλλά τώρα φωτίζονται περισσότερο μετά τα τελευταία γεγονότα.
Το γεγονός καταδίκασε η εβραϊκή οργάνωση της Ουκρανίας ενώ το Simon Wiesenthal Center στο Λος Αντζελες έκανε λόγο για «απαρέδεκτη βρισιά, την οποία χρησιμοποιούσαν οι Ναζί και οι συνεργάτες τους για τους Εβραίους πριν τους οδηγήσουν στον θάνατο και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης». Η βρισιά είναι "zhydovka» που σημαίνει «Βρωμοεβραία» και την έγραψε ο ακροδεξιός ηγέτης, Igor Miroshnichenko.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.