Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ... ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...!!!

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ξάνθη όταν εντοπίστηκε ιδιαίτερα σημαντική ποσότητα υδράργυρου σε κοινή θέα στο πεζοδρ...


Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ξάνθη όταν εντοπίστηκε ιδιαίτερα σημαντική ποσότητα υδράργυρου σε κοινή θέα στο πεζοδρόμιο επί της οδού Μπροκούμη, ακριβώς μπροστά στην είσοδο του κτηρίου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης.



Ένα όχημα της Πυροσβεστικής Ξάνθης με προσωπικό της Υπηρεσίας και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο, με την Πυροσβεστική να αποκλείει τον χώρο, τοποθετώντας προειδοποιητική κορδέλα και απαγορεύοντας τη διέλευση πολιτών ή οχημάτων. 



Παράλληλα τοποθετήθηκε θειάφι επάνω στην κηλίδα του υδραργύρου ώστε να αποτραπεί η εξάπλωσή του. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το συγκεκριμένο χημικό στοιχείο βρισκόταν εκεί πολύ πριν γίνει αντιληπτό το μεσημέρι της Παρασκευής.



Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πώς βρέθηκε ο υδράργυρος στην περιοχή, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπήρξε κάποια διαρροή, ενδεχόμενα κατά τη μεταφορά μηχανήματος που περιέχει μέσα υδράργυρο, χωρίς αυτή να γίνει αρχικά αντιληπτή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.