Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

BINTEO: ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΣΕ ΕΞΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ...!!! ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΦΩΝΑΖΕ....!!!

Στα όρια του έφτασε ο Τρικαλινός Γεώργιος Τρίμψας, ο οποίος δεν μπορεί να πάρει τα χρήματά του, που του οφείλει ο Δήμος Τρικκαίων όταν τ...


Στα όρια του έφτασε ο Τρικαλινός Γεώργιος Τρίμψας, ο οποίος δεν μπορεί να πάρει τα χρήματά του, που του οφείλει ο Δήμος Τρικκαίων όταν του αγόρασε την διατηρητέα οικία του στο Βαρούσι, πριν από 5 χρόνια Ο Δήμος Τρικκαίων έχει καταβάλει ένα μικρό ποσό από την αγορά της οικίας και ο Τρικαλινός πρώην ιδιοκτήτης έχοντας αγανακτήσει από την συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής ως προς την εξόφληση του ποσού, όπως κατέγραψε το trikalanews.gr εισέβαλε πριν από λίγη ώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, την ώρα που θα συνεδρίαζε η Οικονομική Επιτροπή, άνοιξε το παράθυρο της αίθουσας ανέβηκε πάνω στο πρεβάζι και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Άφωνοι παρακολουθούσαν την εξέλιξη, πολίτες, εργαζόμενοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ενώ ο κ. Τρίμψας δεν δεχότανε τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Στουρνάρα που πλησίασε στο σημείο και απειλούσε πως θα πέσει στο κενό.

«Με έδιωξες τόσες φορές από το γραφείο σου, μου πήρατε το σπίτι δεν μου δώσατε τα λεφτά, είστε απατεώνες» φώναζε σε έξαλλη κατάσταση ο κ. Τρίμψας τον οποίο προσπαθούσαν να ηρεμήσουν οι Ζήσης Γκουγκοστάμος, Κώστας Πατέρας και Κώστας Τάσιος ενώ ο κ. Τρίμψας πείστηκε να κατέβει από το παράθυρο μόνο όταν εμφανίστηκε στην αίθουσα ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Χρήστος Λάππας και τον κάλεσε στο γραφείο του για να συζητήσουν για την υπόθεση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.