Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ... TO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ EUROPEAN LEAGUE OF GENEVA)

Όπως η προδοσία στις Θερμοπύλες έχει όνομα, η προδοσία της Ελλάδος έχει ΟΝΟΜΑΤΑ και είναι όλα...εφιαλτικά ελληνικά! 2. Η συνωμοσία ενα...

Όπως η προδοσία στις Θερμοπύλες έχει όνομα, η προδοσία της Ελλάδος έχει
ΟΝΟΜΑΤΑ και είναι όλα...εφιαλτικά ελληνικά!
2. Η συνωμοσία εναντίον της Ελλάδος άρχισε από το 1974 και τα ονόματα αρχίζουν
την παρέλαση από τότε.
3. Το πραξικόπημα είχε μακρόπνοη εξεργασία διότι ήταν τερατώδες και πρωτοφανές στην ανθρώπινη Ιστορία του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.
4. Ο κύριος μοχλός του πραξικοπήματος ήταν ο Αντρέας Παπανδρέου (ΑΠ) ο οποίος εστάλη (εφοδιασμένος με εκατομμύρια δολάρια από τον πυρήνα πέραν του Ατλαντικού) με την MISSION να σταματήσει την οικονομική πρόοδο της Ελλάδος (ήγουν: ΑΕΠ 8%, ιδιωτικές επενδύσεις 10%, χρέος 25% του ΑΕΠ, πληθωρισμό 4,5% από 1953 μέχρι 1973!)
5.Ο ΑΠ, ευφυέστατος, βρήκε εδώ κνώδαλα που βάλθηκαν να τον μιμηθούν (ανάγνωθι Κωνσταντίνος Καραμανλής) και τον θαυμάζουν (ανάγνωθι, Υπουργούς, Προέδρους της Βουλής, δημοσιογράφους, Καναλάρχες, Κοσκωτάδες, Αριστερούς κλπ) προσθέτοντας ο καθένας το λιθάρι του στον λιθοβολισμό της ελληνικής Οικονομίας, Παιδείας, Ιστορίας, Πολιτιστικών Αποθεμάτων, Εθνικής Υπερηφάνειας, Κοινωνικής και Πολιτικής Ηθικής και λοιπών περιεχομένων (ingredients) του καλώς μελετημένου και οργανωμένου και ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ, σχεδίου της σκευωρίας.
6. Με την βοήθεια των ανωτέρω βλακών ο ΑΠ κατόρθωσε να φέρει εις πέρας την ανατεθειμένη αποστολή και ήδη το 1989 η βάσις της καταστροφής είχε επιτελεσθεί χωρίς κανείς από τους ανωτέρω ηλιθίους να έχει καταλάβει τίποτε (1981-1989: ΑΕΠ 1,5%, ιδιωτ. επενδύσεις 0,6%, πληθωρισμός 18%, χρέος από το 28% του ΑΕΠ (1980) στο 90% του ΑΕΠ το 1989!!! και πλήρες ΞΗΛΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, της ..."Δεξιάς", της Παραγωγής, της Κοινωνικής και Πολιτικής Ηθικής κλπ.
7. Ο ΑΠ, μισός Έλλην, μισός Πολωνός,αξίζει συγχαρητηρίων για τον ευφυά τρόπο εφαρμογής του Μεγάλου Σχεδίου, αφήνοντας μιαν οικογένεια πάμπλουτη και έναν ιόν 1/4 Έλληνα,1/4 Πολωνό 2/4 Αμερικάνο να συμπληρώσει το αναληφθέν και καλοπληρωθέν έργο του. Αξίζει και στους δύο από ένας ανδριάς λόγω επιδείξεως μεγάλης ικανότητος. προς εκπλήρωση της ανατεθείσης MISSION IMPOSSIBLE!
8. Αυτά ΟΛΑ είχαν γίνει αντιληπτά από μία δράκα Ελλήνων οι οποίοι αγνοήθηκαν και μερικοί
εξεδιώχθησαν και εκδιώκονται, διότι ήσαν αδύναμοι να ανασχέσουν το εξαπολυθέν τσουνάμι.
9. Θα υπάρξει ΝΕΜΕΣΙΣ? Ασφαλώς ΟΧΙ! Κανείς δεν πρόκειται να τιμωρηθεί, Το Γουδί είναι ανεπανάληπτο παρελθόν. ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΔΙΌΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ.

Νικόλαος Καλογερόπουλος
Dr Nicolas Kaloy, Ph.D. (Geneva Univ.)
Από την EUROPEAN LEAGUE OF GENEVA
Geneva, Switzerland.

-------------

KAI TA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.