Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ... ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ... ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ... ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ Η Β...


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ... ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

13 σχόλια

  1. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι εθνικιστές για αυτόν τον τύπο είναι να προσπαθήσουν να θυμηθούν για ποιο λόγο τον χώρισε η πρώην γυναίκα του και να το υπενθυμίσουν στον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ Χατζηνικολαου ηταν λαυρος εδω και ενα μηνα χωρις αποδειξεις εναντιων της ΧΑ τωρα δεν αναγνωριζει το πολεμικο κλιμα που υπεθαλψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ante gamisou paliomalakompoukoma !!! roufianaki tis dekaras!! gia mia xoufta eyro eisai paliomalaka !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΙΚΟ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παπαγαλάκι του νεοταξικού συστήματος είναι κ αυτός, τι περίμενες να πει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νικολάκη, άντε τώρα να κάνεις τρενάκι με τον Σαμαρά και τον Μπένι σε καμιά στοά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απαράδεκτος και αισχρά εμπαθής ο Χατζηνικολάου. Υπεύθυνος και αυτός για το αίμα των παιδιών, έχοντας ο ίδιος καταδικάσει ήδη από μικροφώνου το κόμμα της Χ.Α, χαρακτηρίζοντας το νεοναζιστικό μόρφωμα κι εγκληματική οργάνωση. Κατηγόρησε και τον Κασιδιάρη για εμπρηστικούς τόνους ο ξεφτίλας! Τον άνθρωπο που μόλις είχε δει σε βίντεο την ωμή εκτέλεση. Ντροπή του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΑΤΟΣΚΟΥΛΙΚΟ.ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΥΘΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΤΣΟΓΝΑΝΑΡΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΣΟΥ ΔΥΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καθάρματα ,εσείς είστε η αίτια όλων των κακών σε αυτήν την χώρα..και σταματήστε να παραμυθιάζεστε ότι είστε δημοσιογράφοι!αλήτες με κουστούμια είστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ....και νάταν μόνο αυτός;;;;;; Όλοι τους ζητούν χαμηλούς τόνους ......Τώρα να γίνει δημοσκόπηση ....θα χεστούν απάνω τους !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. skatofatsa pare ton poulo sou kai xasou malaka poulimene paramithiazis tou kerata /////////////////maria


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.