Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ... ΒΙΝΤΕΟ ΥΜΝΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ: ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ... ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑ...

Ακόμα τρία βραβεία απέσπασε η καμπάνια τουριστικής προβολής του Δήμου Χανίων - που φέρει την υπογραφή του γνωστού Χανιώτη σκηνοθέτη Θοδωρή...

Ακόμα τρία βραβεία απέσπασε η καμπάνια τουριστικής προβολής του Δήμου Χανίων - που φέρει την υπογραφή του γνωστού Χανιώτη σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη- στο Φεστιβάλ «Art & Tur» της Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα, το βίντεο με τίτλο «Chania: A Journey through the countryside» απέσπασε στο εν λόγω φεστιβάλ τα βραβεία: 1. καλύτερου σεναρίου, «City of Barcelos» και 3. τη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Memorable Experiences (Αξέχαστες Εμπειρίες)».

Η νέα αυτή διάκριση - η οποία έρχεται σε συνέχεια των βραβεύσεων που πέτυχε συνολικά η καμπάνια τουριστικής προβολής του Δήμου Χανιών, με γενικό τίτλο «Chania: a journey to your senses» στο 8ο Film, Art & Tourism Festival «FilmAT», που έγινε στις 23 Μαΐου 2013 στην Πολωνία και στο 5ο φεστιβάλ «Silafest», που πραγματοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2013 στη Σερβία, αποτελεί μία ακόμη επιβράβευση των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής των Χανίων στον τομέα της τουριστικής προβολής, η οποία ενισχύει ακόμη περαιτέρω τις προσπάθειες του Δήμου για αυξημένη εξωστρέφεια, εντονότερη παρουσία και συμμετοχή του στο διεθνές τουριστικό γίγνεσθαι.

Στο βίντεο, βλέπουμε αρχικά έναν τουρίστα να βλέπει στο σπίτι του την ταινία «Ζορμπάς», ενώ έξω βρέχει. Τον έχει συνεπάρει τόσο η ταινία που στη συνέχεια αφήνει το σπίτι του και ταξιδεύει στα Χανιά. Όταν αντιλαμβάνεται ότι παίζει στην ταινία, αρχίζει να χορεύει συρτάκι στην παραλία του Σταυρού - όπου είχε γυριστεί η ταινία. Όμως, δε μένει μόνο εκεί... Αρχίζει ενθουσιασμένος να περιπλανάται στις ομορφιές των Χανίων και ξετρελαμένος από τα τοπία συνεχίζει να χορεύει συρτάκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.