Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ;;; ΘΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ!!!

«Υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι δημόσιοι υπάλληλοι δουλεύουν ενάντια στην κυβέρνηση. Στόχος μας είναι να επιλέξουμε τους καλύτερους υπα...

«Υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι δημόσιοι υπάλληλοι δουλεύουν ενάντια στην κυβέρνηση. Στόχος μας είναι να επιλέξουμε τους καλύτερους υπαλλήλους, πάντα δεν το καταφέρνουμε, προκειμένου να ελευθερώσουν τη διοίκηση από τις κομματικές και πολιτικές εκπροσωπήσεις», είπε ο Ορεσάρσκι, όπως διαβάζουμε στο Βαλκανικό Περισκόπιο.
«Θα προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από αυτά τα άτομα. Σαμποτάρουν το κυβερνητικό έργο σε κάθε γραφείο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την εξυπηρέτηση του πολίτη», είπε.
«Η απειλή του Βούλγαρου πρωθυπουργού, Πλάμεν Ορεσάρσκι, για απόλυση των δημοσίων υπαλλήλων που συμμετέχουν σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, φαίνεται ως απίστευτη γκάφα και μια αναγνώριση για την ειλικρινή προσέγγιση του κόμματος που εκπροσωπεί στις προσλήψεις στο δημόσιο», επισημαίνει το δημοσίευμα.

www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.