Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΕΝΑ 9ΑΡΙ ZASTAVA ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ... ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ!!! ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ...

Δύο καλάσνικοφ, ένα 9άρι πιστόλι Zastava και πολλές σφαίρες βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 4 Αλβανοί και ακινητοποιήθηκε...

Δύο καλάσνικοφ, ένα 9άρι πιστόλι Zastava και πολλές σφαίρες βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 4 Αλβανοί και ακινητοποιήθηκε ύστερα από καταδίωξη στο κέντρο της Ηγουμενίτσας.

Το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Citroen, με αλβανικές πινακίδες, κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Σαγιάδας-Ηγουμενίτσας και λίγο πριν την είσοδο της πόλης δεν σταμάτησε στο σήμα που έκαναν οι αστυνομικοί, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας -με τη συμμετοχή της ομάδας ΔΙΑΣ- και καταδίωξη μέσα στο κέντρο της Ηγουμενίτσας. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν και να ακινητοποιήσουν το ΙΧ, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν, εντόπισαν στα πόδια του συνοδηγού, το ένα καλάσνικοφ και στο πορτ-μπαγκαζ το δεύτερο, καθώς επίσης το πιστόλι zastava και πολλές σφαίρες.

Οι 4 Aλβανοί συνελήφθησαν. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να ετοίμαζαν ένοπλη ληστεία.

5 σχόλια

  1. ZASTAVA::::::::!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για να γίνει ένας έλεγχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα υπαρχει αλβανος που να μην ειναι εγκληματιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπαρχει....στον ταφο μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ,ΨΟΦΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έλα ρε αλβανός με καλάσνικοφ?πλάκα κάνετε?Αυτά δεν γίνονται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.