Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ME ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... ΕΙΠΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ!!! ΚΑΙ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΧΡΕΗ... ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΥ!!!

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη να επιτεθεί μεταξύ άλλον στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο ...

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη να επιτεθεί μεταξύ άλλον στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια -για το γεγονός ότι δήλωσε πως στο εξής δεν θα απαντά σε βουλευτές του ακροδεξιού μορφώματος- αποκαλώντας τον δικτάτορα. «Τι είναι; Δικτάτωρ;» είπε χαρακτηριστικά για να προκαλέσει την άμεση αντίδραση του προεδρεύοντα Γιάννη Δραγασάκη.

Μάλιστα ο τελευταίος προανήγγειλε και αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής. Απευθυνόμενος στον βουλευτή της Χ.Α. είπε: «Να σας διευκρινίσω ότι η Ολομέλεια θα αποφασίσει για το αν, πότε και πως είναι η παρουσία σας εδώ κοινοβουλευτική. Δείξτε αν θέλετε να τηρηθεί ο Κανονισμός. Διαπιστώνω ότι η παρουσία σας είναι εριστική. Ξεπερνάτε το χρόνο και ζητάτε προνόμια σε σχέση με τους άλλους βουλευτές. Είναι σε εκκρεμότητα οι ρυθμίσεις και ειδικές ρυθμίσεις θα αποφασίσουμε σήμερα στη Διάσκεψη των Προέδρων».


2 σχόλια

  1. pia olomeleia 8a apofashsei re dragasaki patera kakopiou Korhs?
    Exei eidh apofashsh h "OLOMELEIA" tou Ellhnikou laou pou asteile tous Bouleutes tis xrushs aughs sto koinoBouleio,ws ek toutou kamia mafiozikh h mh apofash opioudhpote proedreiou mporei na eine anwterh tou pshfou tou Ellhnikou laou etsi?
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δραγασάκης για την κόρη του τι έχει να πει στον Ελληνικό λαό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.