Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΑΦΓΑΝΟΙ, ΙΝΔΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ...!!!

Η ΔΕΗ βρίσκεται προ των πυλών του οριστικού ξεπουλήματός της σε ιδιώτες. Το «σπάσιμο» της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού σε δύο θυγατρικ...

Η ΔΕΗ βρίσκεται προ των πυλών του οριστικού ξεπουλήματός της σε ιδιώτες. Το «σπάσιμο» της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού σε δύο θυγατρικές εταιρείες, την ΑΔΜΗΕ (Μεταφοράς) και την ΔΕΔΗΕ (Διανομής) θα έχει ως άμεσο επακόλουθο το γρήγορο… ξεπουπούλιασμα της ΔΕΗ και το  πέταγμα των εργαζομένων στο δρόμο! Ήδη, η τρόικα έχει απαιτήσει το ξήλωμα 6.000 περίπου υπαλλήλων της ΔΕΗ κάτι που θα γίνει με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος και το ολοκληρωτικό πέρασμα της επιχείρησης σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Χθες, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ (ΑΔΜΗΕ) στου Ρουφ, ιδιωτική εταιρεία περνούσε οπτικές ίνες, έχοντας στη δούλεψή της εργάτες Αφγανούς, και άλλους μετανάστες! Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας! Οι συνειρμοί για τους εργαζόμενους ήταν άμεσοι: «Θα διώξουν εμάς και πλέον στη ΔΕΗ θα εργάζονται Αφγανοί, και άλλοι αλλοδαποί;», αναρωτιόντουσαν αρκετοί υπάλληλοι!



Οσονούπω αυτή θα είναι η τραγική κατάληξη ενός έως πρόσφατα κερδοφόρου Δημόσιου Οργανισμού ο οποίος με μεθοδευμένα και ύπουλο τρόπο περνά σε ιδιωτικά συμφέροντα.

7 σχόλια

  1. Και γι αυτό και για πολλά αλλά που θέλουν να κρύψουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδια σοβαρα μιλαμε;
    κατι πρεπει να γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O.K, , όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί τώρα που ο Αρχηγός και μερικά Στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι φυλακισμένα. Ο λαός όμως δεν ξεχνά και οι Ευρωεκλογές ζυγώνουν. Τότε θέλω να δω πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος (Κε) Σαμαρά και Δένδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aυτοί με τα τουρμπάνια στο κεφάλι είναι Σιχ από Ινδία. Στην περιοχή Ρουφ και Βοτανικού κατοικούν πολλοί. Έχουν και ένα «ναό» στην οδό Ταύρου εντός μιάς παλιάς μεγάλης αποθήκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εξω οι ξενοιιιιιιιιιιιιιιι

    ζητω η ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. We need many more photos such as these from all kinds of construction sub-contractors..
    There should be easy to get since these "crews" are everywhere.
    They also work in public view -roads, streets.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΘΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ......ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.