Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ "ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ALPHA"

Μεταφέρουμε από το makeleio: Εφτά ολόκληρες ώρες διήρκησε τελικά η απολογία του εκπρόσωπου τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ενώπιον τ...

Μεταφέρουμε από το makeleio: Εφτά ολόκληρες ώρες διήρκησε τελικά η απολογία του εκπρόσωπου τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ενώπιον των Ειδικών Ανακριτών.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του makeleio.gr, υποστήριξε ότι η δίωξή του είναι πολιτική και οι κατηγορίες που του αποδίδονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

"Ο Σαμαράς φοβήθηκε την άνοδο της Χρυσής Αυγής στο Δήμο της Αθήνας και ότι θα γινόμουν αύριο Δήμαρχος" τόνισε μεταξύ άλλων σύμφωνα με πηγές του makeleio.gr στην απολογία του προς τους Ειδικούς Ανακριτές.

Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως που ανέφερε ήταν η αποκάλυψη των στοιχείων του μάρτυρα που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. Κατήγγειλε πως ο εν λογω μάρτυρας πληρώθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό για να πει αυτά που ακούστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα.

Η απόφαση θα βγει αύριο το πρωί αφού ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες απολογίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής . Οι εξελίξεις αναμένονται συγκλονιστικές...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.