Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ... ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ...!!!

ΑΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ:  ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ! ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ... ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ Τ...


ΑΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ: 
ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ!

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ... ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ... ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΕΣΔΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: 

Ίσως οι επόμενες ώρες ναναι οι πιο δύσκολες! Εξάλλου αυτή είναι η πιο σκληρή δοκιμασία ΑΠΑΞ του Εθνικιστικού Κινήματος τα τελευταία 30 χρόνια! Την απόλυτη ευθύνη για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες και για όσα δυστυχώς πρόκειται να συμβούν τις επόμενες, έχει η κυβέρνηση του κυρίου Σαμαρά, καθώς και το αυτοαποκαλούμενο «συνταγματικό» μα στην ουσία ανθελληνικό τόξο. Ευθύνες εγκληματικές και βαρύτατες, για το μίσος, την μισαλλοδοξία και την διχόνοια που σπείρουν νυχθημερόν μέσω των έμμισθων και πειθήνιων οργάνων τους που αποκαλούνται ΜΜΕ. Ασυνείδητα και αδιάντροπα οδηγούν την Ελληνική κοινωνία, σε μια κατάσταση που ελάχιστα απέχει από τον εμφύλιο σπαραγμό. Το Εθνικιστικό Κίνημα, έχοντας πλήρη συνείδηση της κρισιμότητας και των επιπλέον δεινών που απειλούν την Πατρίδα και τον Λαό, με απόλυτη ψυχραιμία και πλήρη αποχή από την βία συνεχίζει αδιαπραγμάτευτα τον Αγώνα του, μέχρι την τελική Νίκη!

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΜΑΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ! 

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.