Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΚΟ... ΒΙΝΤΕΟ: ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΦΤΥΣΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΤΙΣ "ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ"¨ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ...!!!

Επίθεση στους δημοσιογράφους εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την επιστροφή του στη ΓΑΔΑ τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Ο βουλευτής...


Επίθεση στους δημοσιογράφους εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την επιστροφή του στη ΓΑΔΑ τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έφτυσε την κάμερα.

Δείτε το βίντεο από το Mega.

14 σχόλια

  1. αυτα η ανθυπαστυνομος που συνεληφθει τα αγορασε πριν το 2010????? γιατι αν τα ειχε απο τοτε που δεν ηταν εκλεγμενο κομμα η χρυση αυγη και ειχαμε τα κλασικα κομματα πασχει η "δημοκρατια"τους. για να γινει κανα ψαχτηρι γι αυτην μην τυχον υπηρετουσε και σε κανα γραφειο βουλευτη????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΤΑΚΤΟ :

    Νυχοκόπτες με λίμα στο σπίτι της ανθυπαστυνόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΤΑΚΤΟ :

    Είχε κάνει γαλλικό στα νύχια η ανθυπαστυνόμος. Σχετίζεται με δολοφονίες αριστερών η αισθητικός που έκανε το ναζιστικό αυτό βάψιμο στα νύχια ; Μαίανδρος στα νύχια των ποδιών, αποκλειστικές πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πιρούνια και τον αποχυμωτή δεν θα τον αναφέρει; Αστειότητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην τηλεόραση απαγορεύεται να αποκαλέσεις κάποιον "δολοφόνο" πριν δικαστεί και αποδειχτεί η ενοχή του γι αυτό τον αποκαλούν "υποπτο"....Πως ο δημοσιογράφος του MEGA απεκάλεσε τον Μιχαλολιάκο "αρχηγό της οργάνωσης;;;;;;" Ποιας οργάνωσης;; Είναι αρχηγός κόμματος και όχι οργάνωσης όπως θέλουν να λένε. Νομίζω οτι πρέπει να μηνυθεί. Αγγέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή ρε Ηλία, εκεί στο Mega είναι συνηθισμένοι στο κατούρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΑ....ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΩΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΗΝΟ.ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝΠΑΤΡΙΔΑΜΟΥ ΒΡΕ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΛΑΔΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξυπνα Πατριωτη, ξυπνα!
    αυτοι που μπαμπεσικα σου καθησαν στο σβερκο δεν γνωριζουν Πατριδα, μονο λεφτα. Καθημερινα σε φτυνουν στο προσωπο γιατι σε μισουν για αυτα που Εσυ εχεις απο τη Φυση σου και δεν μπορουν να τ’αγορασουν με τα κλεμμενα τους λεφτα: Τιμη, Φιλοτιμο, Ανθρωπια, Ιδανικα, Iερα και Οσια. Ξυπνα απο τον ληθαργο του καταναλωτισμου που σε ρηξανε. Τα περιστερια πεταξανε μακρια φοβισμενα, τριζουνε τα φλυτζανια στο τραπεζι. Ερχεται σεισμος, ξυπνα!
    Ξυπνα Ελληνα, κανε τον εφιαλτη τους πραγματικοτητα

    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.