Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ... ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΑΚΟ ΜΕ... "ΟΠΛΑ" ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΛΗ...!!!

ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ...;;; ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚ...


ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ...;;; ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΑΚΟΥΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΠΤΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΕΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ... ΤΙ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ,,,;;; ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ...;;; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ:

Νέα αποκάλυψη! Την επομένη της δολοφονίας του Πάυλου Φύσσα, η σύζυγος τουΡουπακιά έδωσε το σάκο με τα όπλα που ενοχοποιούσαν το σύζυγό της στον ίδιο τον Γιώργο Πατέλη.

Όπως προκύπτει, οι δύο γυναίκες, η σύζυγος του Ρουπακιά και η σύζυγος του Πατέλη, από τις αρχικές τους καταθέσεις είχαν πέσει σε ψευδή στοιχεία.

Η σύζυγος του Ρουπακιά πάνω στον πανικό της μάζεψε κάποια πράγματα που ενοχοποιούσαν τον σύζυγό της, τα έβαλε σ' ένα σάκο και είπε στις Αρχές ότι τον συγκεκριμένο σάκο τον παρέδωσε στη σύζυγο του Πατέλη. Στη συνέχεια, όταν εξετάστηκαν κατά την παράσταση, άλλαξε την κατάθεσή της.

Η ίδια υποστήριξε λοιπόν χαρακτηριστικά “Θέλω να σας πω ότι την τσάντα δεν την παρέδωσα στη Θ.Σ, αλλά στο σύζυγό της, Γιώργο Πατέλη, ο οποίος με περίμενε σήμερα το πρωί στο πάρκο απέναντι από το σπίτι μου. Του την κατέβασα, την πήρε στο αυτοκίνητό του κι έφυγε”.

Αυτό έγινε την επομένη της δολοφονίας του πάυλου Φύσσα. Σηειώνεται ότι οι δυο οικογένειες είχαν πολύ στενές φιλικές σχέσεις. Μάλιστα, αρχικά, η σύζυγος του Ρουπακιά είχε πει ότι ήταν πρώτη ξαδέρφη της συζύγου του Πατέλη.

ΤΑ "ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΜΙΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΛΑ... ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.