Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 5 ΑΤΟΜΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ... ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΑΠΛΥΤΩΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ... ΚΡΕΜΑΛΕΣ...!!!

Στιγμές που μέχρι σήμερα δεν είχε βιώσει η τοπική κοινωνία της Χίου, εκτυλίχθησαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης έξω από τα γραφεία της ...


Στιγμές που μέχρι σήμερα δεν είχε βιώσει η τοπική κοινωνία της Χίου, εκτυλίχθησαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν μέλη της πορείας αποφάσισαν να περάσουν έξω από τη Ν.Ε. του ακροδεξιού κόμματος φωνάζοντας συνθήματα κατά του φασισμού και καταδικάζοντας τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από μέλος της Χ.Α. τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Στο μπαλκόνι των γραφείων της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν  5 άτομα τα οποία απάντησαν στα συνθήματα χαρακτηρίζοντας τους διαδηλωτές ως «αναρχοάπλυτους» με αποτέλεσμα να ακολουθήσει βροχή από πέτρες και μπουκάλια. Ο χώρος γύρω από τα γραφεία της Χ.Α. είχε αποκλειστεί από διμοιρία Αστυνομικών ενώ την επιχείρηση συντόνιζε ο Αστυνομικός Διευθυντής Χίου Κ. Λαγός.
  politischios.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.