Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ Η ΚΟΥΡΣΑ!!! ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!

Το "ταξίδι" από τα Γιάννενα στη Βοιωτία τελείωσε στο Δομοκ...

Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Μπλόκο σε ταξιτζή που μετέφερε λαθρομετανάστες με 400 ευρώ το κεφάλι


Το "ταξίδι" από τα Γιάννενα στη Βοιωτία τελείωσε στο Δομοκό. Χειροπέδες σε έναν 44χρονο ταξιτζή και σε πέντε Αλβανούς, ηλικίας από 19 έως 26 ετών, πέρασαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Δομοκού χθες τα ξημερώματα.

Το "μπλόκο" έγινε στην εθνική οδό Καρδίτσας - Λαμίας, έξω από το Δομοκό, στη 1:30΄ τα ξημερώματα. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι πραγματοποιούσαν ελέγχους στο πλαίσιο συνεργείου γενικών αστυνομικών ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή του Δομοκού, έκαναν σήμα για στάθμευση στο Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί), ιδιοκτησίας του 44χρονου, στο οποίο επέβαιναν πέντε ακόμη άτομα.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ότι οι πέντε επιπλέον επιβαίνοντες, υπήκοοι Αλβανίας, στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, έχοντας εισέλθει παράνομα στην χώρα μας και συνελήφθησαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 44χρονος είχε παραλάβει τους παράνομους αλλοδαπούς από την πόλη των Ιωαννίνων με σκοπό να τους μεταφέρει σε περιοχή της Βοιωτίας, έναντι του χρηματικού ποσού των (400) ευρώ που θα λάμβανε από τον καθένα.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το ταξί του 44χρονου, ως μέσο μεταφοράς των παράνομων αλλοδαπών, καθώς και το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Επιπλέον κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των παράνομων αλλοδαπών.

Ο 44χρονος ταξιτζής μαζί με τους 5 αλλοδαπούς θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.