Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΡΩΣΙΑ ΣΚΕΦΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΘΑΝΙΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ...!!!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΡΩΣΟ... Η ρω...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΡΩΣΟ...

Η ρωσική Υπηρεσία Υγειονομικού Ελέγχου μπορεί να απαγορεύσει στους πολίτες της Ρωσίας να περνούν τις διακοπές τους σε θέρετρα της Τουρκίας λόγω των συχνών τα τελευταία χρόνια περιπτώσεων μαζικής δηλητηρίασης σ΄αυτή τη χώρα, δήλωσε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας.

Επίσης υπογράμμισε ότι από το 2011 η ρωσική Υπηρεσία Υγειονομικού Ελέγχου είχε επανειλημμένα εισηγηθεί στο Υπουργείον Υγείας της Τουρκίας να υπογράψει μνημόνιο για τη συνεργασία στον τομέα της καταπολέμησης των λοιμωδών νόσων. Ωστόσο η υπογραφή αυτού του εγγράφου αναβάλλεται μέχρι σήμερα εξ υπαιτιότητας της τουρκικής πλευράς.

Σήμερα γνωστοποιήθηκε το γεγονός δηλητηρίασης άλλων 50 Ρώσων πολιτών σε ξενοδοχεία της Τουρκίας. Στις 3 Αυγούστου έκτακτη ιατρική βοήθεια ζήτησαν 69 Ρώσοι τουρίστες, για τους οποίους διαγνώστηκε «οξεία γαστρεντερίτιδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.