Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ... ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΕ ΛΕΥΚΗ 16ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ ΛΕΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ...!

[East London unprovoked assault on girl caught on CCTV] - Επίθεση εν ψυχρό σε λευκή 16χροονη από Μαύρο χωρίς Λόγο.. Ένα ακόμα (100% ΑΛΗΘ...


[East London unprovoked assault on girl caught on CCTV] - Επίθεση εν ψυχρό σε λευκή 16χροονη από Μαύρο χωρίς Λόγο.. Ένα ακόμα (100% ΑΛΗΘΙΝΟ) από τα ΒΙΝΤΕάκια που όλοι η Ανθελληνική συμμορία έχει "ρίξει" από το Νετ... Εδώ παρακολουθείτε την "εν ψυχρό εκτέλεση" από πίσω, μιας 16χρονης Λευκής από ένα "ευπαθή" και "κακόμοιρο" μετανάστη... (Σαφώς η συμπεριφορά του για τους ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚΟ-ΔΗΜΑΡΟ"αντιρατσιστές" είναι δικαιολογημένη...), Δείτε αν η κοπελίτσα των 16 ετών έκανε το παραμικρό ή έφταιξε κάπου...(Διαδώστε το πριν το κατεβάσουν οι αριστεριστές "προοδευτικοί")

8 σχόλια

  1. Πόσο ζώο μπορεί να είναι. (Και κακώς τον συγκρίνουμε με τα ζώα, γιατί αυτά τα καημένα, ποτέ δεν κάνουν κάτι περισσότερο από αυτό που τα υπαγορεύει το ένστικτο επιβίωσης).
    Δυστυχώς όμως, εμείς εδώ, δεν έχουμε μόνο αυτά, αλλά και τους λάτρεις τους! Φέρτε τους όλους εδώ καθίκια ανθέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι πρεπει να κανετε τον διαχωρισμο λευκου και μαυρου εχει διαφορα?? το ιδιο κτηνος ειναι και αυτος οπως και ο λευκος νορβηγος που σκωτοσε οσα ατομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επισης ο σταλιν και ο χιτλερ λευκοι ηταν!! αυτο ομως δεν τους εμποδισε απο το να σκοτώσουν τοσους αθωους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΗΖΕΣ ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
    http://pieria2004.wordpress.com/

    Δείτε και άμμεσα τα αποτελέσματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί να πεί κανείς για την νοημοσύνη ορισμένων. Κάποιοι εδω πέρα λένε άσχετα πράγματα, μόνο και μόνο για να διακαιολογήσουν τον μαύρο και να ωραιοποιήσουν τον πολυπολιτισμό. Το θέμα εδω δεν είναι αν υπήρξαν και υπάρχουν λευκοί εγκληματίες που φυσικά υπάρχουν, αλλά τα προβλήματα που δημιουργεί η αναγκαστική συμβίωση με αλλόφυλους με εχθρικές κουλτούρες. Εδώ πρόκειται για μια άνευ λόγου επίθεσης με προφανή κίνητρο το φυλετικό μίσος. Είναι η απόδειξη οτι ο πολιπολιτισμός είναι μια αποτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Find the coward and execute him, i don't care what colour he is or where he is from, the girl was going about her business not hurting anyone. Death is the only thing that this barbarian deserves.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. na toy kopsoyn to xeri kai ta arxidia tetoio arxidei poy einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.