Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΑΜΕΡΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ...!!!

Οι πληροφορίες λένε, ότι οι αστυνομικοί τους βρήκαν στην ορεινή περιοχή μεταξύ Ευρυτανίας και Ακαρνανίας. Σύμφωνα με το Permissospress...


Οι πληροφορίες λένε, ότι οι αστυνομικοί τους βρήκαν στην ορεινή περιοχή μεταξύ Ευρυτανίας και Ακαρνανίας.

Σύμφωνα με το Permissospress, οι δραπέτες εντοπίστηκαν νωρίς τα ξημερώματα, με θερμοκάμερα.
 Οι πληροφορίες λένε ότι έχουν βρεθεί οι τέσσερις απ αυτούς...

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρόισκονται στο σημείο, έχουν "ασφαλίσει" την περιοχή περιμετρικά και αναμένεται να γίνει επέμβαση της Αστυνομίας απο στιγμή σε στιγμή, για τη σύλληψη των επικίνδυνων κακοποιών!

 Τις τελευταίες ημέρες, η ορεινή Ναυπακτία είναι ένα "φρούριο" με τους αστυνομικούς να στήνουν μπλόκα παντού, καθώς κάπου εκεί, τριγυρίζουν ελεύθεροι οι κακοποιοί. "Άνοιξαν" σπίτια της περιοχής, πήραν είδη πρώτης ανάγκης ενώ έχει ταυτοποιηθεί και το DNA του ενός, σε ρούχο που βρέθηκε πεταμένο σε ποτάμι.

 Οι αστυνομικοί θεωρούν ζήτημα τιμής να βρουν τους κακοποιούς, που ευθύνονται για το θάνατο του συναδέλφου τους στο Δίστομο αλλά και της Κατερίνας στα Ίσθμια... newsit.gr

2 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΟΠΩΣ ΦΑΓΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα πουτσα μπαλα και αποκεφαλισμο΄΄΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.