Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ... ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ"...

Είναι ένα βίντεο φρίκη από Αφγανιστάν που δείχνει πόσο “φθηνή” είναι η ανθρώπινη ζωή για τους τυφλωμένους από θρησκευτικές προκαταλήψεις...


Είναι ένα βίντεο φρίκη από Αφγανιστάν που δείχνει πόσο “φθηνή” είναι η ανθρώπινη ζωή για τους τυφλωμένους από θρησκευτικές προκαταλήψεις φανατικούς.

Η κοπέλα 19 χρονών ονόματι Σιντίκα από την πόλη Ντεστί Αρτσί της επαρχίας Κουντούζ του Αφγανιστάν, εγκατέλειψε τον σύζυγο της στον οποίο την είχαν πουλήσει, και πήγε να ζήσει με τον αγαπημένο της ονόματι Χαγιάμ.

Η οικογένεια της κοπέλας τους είπε πως τους συγχώρεσε και έτσι αυτοί γύρισαν στο χωριό. Αυτό όμως αποτέλεσε το τέλος τους.

Οι μαχητές των Ταλιμπάν που κυριαρχούν στην περιοχή καταδίκασαν το ζευγάρι σε θάνατο δια λιθοβολισμού.

Σε κάποια στιγμή του λιθοβολισμού η Σιντίκα συνέρχεται, και τότε πάει ένας Ταλιμπάν δίπλα της και την πυροβολεί στο κεφάλι δύο φορές με το ΑΚ-47.

Αργότερα μεταφέρεται επιτόπου ο αγαπημένος της Σιντίκα, ο Χαγιάμ. Με τα χέρια του δεμένα από πίσω, τον πάνε εκεί και σκοτώνεται με τον ίδιο φρικτό τρόπο του λιθοβολισμού. Διακρίνεται πως ο Χαγιάμ την ώρα που ξεψυχά ο κόσμος κραυγάζει ...ότι ο Αλάχ είναι μεγάλος!

14 σχόλια

  1. Εικονες απο την εποχη του νεατερνταλ.

    Να ενας τοπος που μπορουν να πανε να ζησουν οι θολοαπλυτοαριστεροι χωρις ΦΑΣΙΣΤΕΣ που δεν θελουν στην Πατριδα τετοιους φιλελευθερους τυπους σαν αυτους του βιντεο.

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλό θα ήταν να μην βάζατε παραπλανητικούς τίτλους. Δεν τους σκότωσαν επειδή ερωτεύτηκαν (sic), αλλά επειδή ήσαν μοιχοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χίτλερ έκαιγε λανθασμένους ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΡΜΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ Μ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ? ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ!!! Ο ΑΛΛΑΧ ΩΣ ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ............ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαββα εγω συμφωνω οτι ειναι απανθρωπο και φρικιαστικο αυτο που γινετε !!! δεν το χωραει ανθρωπου νους !!! να περνουν ετσι ψυχες αδικα!! αλλωστε αυτη ειναι η κουλτουρα τους και η μορφωση τους...
    Εμεις ομως σαν Ελληνες και Ορθοδοξοι που ειμαστε! και μορφωση εχουμε και την θρησκεια μας που δεν εχει τιποτα που να ζηταει αιμα!!!
    Εχω ψηφισειΧρυση Αυγη και κατα πασα πιθανοτητα θα ξανα ψηφισω.. και λεω κατα πασα πιθανοτητα γιατι μου δημιουργηθικαν ερωτηματικα ως προς την εμονη της θανατικης ποινης.
    Η Χρυση Αυγη ξανα εφερε την θεση αυτη για θανατικη ποινη των παιδεραστων! δεν συμφωνω ουτε εγω ουτε η θρησκεια μας η Ορθοδοξια μας! για την θανατικη ποινη,δεν εχουμε το δικαιωμα να παρουμε ψυχες!!
    Αν το κανουμε αυτο σε τι θα διαφερυμε απο τους ταλιμπαν;
    ξερω οτι δεν ειναι το ιδιο να η παιδεραστια με την μοιχεια! ομως το αποτελεσμα εχει θαντο και στης δυο περιπτωσεις!
    τι λες; δεν πρεπει να το ξανασκεφτουμε; Εγω παντως δεν συμφωνω με την θανατικη ποινη! εσυ τι λες;

    Φιλικα παντα Γιαννης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι κατσαριδες περισοτερο μυαλο απο αυτους εχουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ξερναω και μονο που το βλεπω.... αντε μην αρχισω γενικα για τις θρησκειες και τα πιτουρα που βαζουν στα κεφαλια των ανθρωπων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το ιδιο ειστε ολοι!!!!!! τα ακρα παντα ετσι ειναι!! ουσττττττττττττ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν το βαλατε το σχολιο μου βλεπω!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά συμβαίνουν σε φιλές που οι άνθρωποι έχουν IQ (πηλίκο νοημοσύνης) μικρότερο από την ηλικία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτός είναι ο ισλαμισμός. Η γυναίκα είναι ένα "πράγμα". Ας διαβάσουν λίγο αυτοί που τους υποστηρίζουν τί λένε για τους "άπιστους" χριστιανούς. Ας ψάξουν λίγο πόσο άρχισε εδώ και καιρό να θορυβείται η Ευρώπη για τον μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων που υπάρχουν σε διάφορες χώρες της...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ayta natavlepete pou tous pernete gia doulies!!!!!!etsi mas vlepoune oi mousoulmanoi emas tou op8odo3ous k 8adite se ligo 8atakousoume k 8atadoume k stin patridamas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σκέτη αηδία και κατάντια δεν ξέρω τι άλλο να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οποιος έχει έστω και ελάχιστη γνώση γύρω απο την ''Σαρία'' θα διαπιστώσει έντρομος ότι ο μουσουλμανικός νόμος δεν αστειευεται . Το ''καλύτερο '' είναι΄΄οτι στα επόμενα 30 χρόνια ,οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν την πλειοψηφία στα περισσοτερα Ευρωπαικά κρατη ,με την Ελλάδα να πρωταγωνιστεί . Το περίεργο είναι οτι η εισβολή τυγχάνει θερμής υποδοχής ,ενω οι αντιδρώντες απομονώνονται, εξυβρίζονται , φιμωνονται ,ενίοτε φυλακίζονται με την κατηγορία ΄''της ρατσιστικής δράσης ''. Εάν δεν εχουμε να κάνουμε με μεθόδευση , τότε πρεπει να μιλάμε για μαζική πνευματική παράκρουση. Εγώ πάντως χωρίς να είμαι ένθερμος χριστιανός ,είμαι πρόθυμος αυτη την φορα να ΄ψηφίσω Χρυσή Αυγή χωρίς δεύτερη σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.