Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ! – ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίοι αντιδρούν στις απολύσεις και τη...

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίοι αντιδρούν στις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα. Την ίδια ώρα τα σκουπίδια σε αρκετούς δήμους σχηματίζουν βουνά, παρά τη δέσμευση των δημάρχων ότι η αποκομιδή των απορριμμάτων θα συνεχιζόταν κανονικά. Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν επίσης αρκετά νησιά, στα οποία η κατάσταση έχει επιδεινωθεί λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι καταβάλλουν προσπάθειες για την εξομάλυνση της κατάστασης, ωστόσο τονίζουν ότι «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι 6.000 άνθρωποι κινδυνεύουν με απόλυση».

Φυσικά πίσω από την εκμετάλλευση των απορριμμάτων κρύβεται ένα τεράστιο παιχνίδι κερδοσκοπίας. Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες κρατικοί και δημοτικοί φορείς εκμεταλλεύονται τα απορρίμματα και μέσω εξειδικευμένων τεχνικών ανακύκλωσης εξασφαλίζουν μεγάλα κέρδη. Η χώρα μας έχει μείνει πίσω σε αυτό τον τομέα. Δυστυχώς το ανύπαρκτο κράτος είναι έτοιμο να χαρίσει και αυτή την εκμετάλλευση στα συμφέροντα των νταβατζήδων.

Μόνο η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε την κερδοσκοπία των εγχώριων νταβατζήδων (Μπόμπολας και σία).



Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκος είχε θίξει την κερδοσκοπία των εγχώριων τοκογλύφων που παίρνουν τις εργολαβίες των δημοσίων έργων, τα κανάλια, τις τράπεζες και πλέον και την αποκομιδή σκουπιδιών, έργο των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στην κατοχή του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα δεν βρίσκεται μόνο το mega αλλά και ιδιωτικές εταιρίες που αναλαμβάνουν την αποκομιδή των σκουπιδιών, όπως είχε γίνει και παλαιότερα στην Αθήνα. Μοναδικός σκοπός της εν λόγω πράξης είναι η εκμετάλλευση των απορριμμάτων, η απόλυση των εργαζομένων και φυσικά η κερδοσκοπία και ο πλουτισμός των τοκογλύφων.

Πολλές ιδιωτικές εταιρείες απασχολούν αποκλειστικά και μόνο ανασφάλιστους λαθρομετανάστες, αλλά κανείς δεν τολμά να προβεί σε ελέγχους, ενώ την ίδια στιγμή ακόμα και η ίδια η αστυνομία τους καλύπτει. Η σημερινή Ελλάδα διοικείται από διεθνείς και εγχώριους «νταβατζήδες» που επί της ουσίας δίνουν εντολές στην τραγική συγκυβέρνηση να πράττει όπως εκείνοι ορίζουν.

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.