Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)... ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 40 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ 3 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...!!!

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ... ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ...!!! 25 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ Επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών δέχθηκε ένα αυτοκίνητό ...


ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ... ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ...!!! 25 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ

Επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών δέχθηκε ένα αυτοκίνητό πριν από λίγη ώρα, στο οποίο επέβαιναν χρυσαυγίτες, στην οδό Αράτου, μεταξύ Κορίνθου και Μαιζώνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, μάρκας Opel Astra, δέχθηκαν επίθεση με ρόπαλα από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με αποτέλεσμα τρία άτομα να έχουν τραυματιστεί, ενώ το αυτοκίνητο διαλύθηκε κυριολεκτικά.

Στην προσαγωγή 25 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου έχει προχωρήσει μέχρι ώρας η Αστυνομία, μετά τα επεισόδια στην πλατεία Όλγας μεταξύ αναρχικών και χρυσαυγιτών. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, όλα ξεκίνησαν όταν οι χρυσαυγίτες πέρασαν με ΙΧ τους, μετά την δέηση στους Αχαιούς πεσόντες, από την πλατείας Όλγας και έγιναν αντιληπτοί από τους αναρχικούς. thebest.gr

Δείτε βίντεο από το patrastimes.gr








3 σχόλια

  1. οτι θελει αλλα δεν μπορει να
    κανει με τα ματ ο δενδιας το κανει μ αυτους .

    Και μετα αναρωτιωμαστε γιατι δεν τους πιανουν...

    30 Απλυτοι μαθετε οτι μενουν αλλα 1-2 εκατομμυρια φασιστες για να τσακισετε τον φασισμο και μ αυτο το ρυθμο (3 την ημερα) θα προλαβουν να εχουν γινει κυβερνηση .

    τοτε δεν θα σας γλυτωσει ουτε η δικαιωσυνη-μαριονετα που εχουμε σημερα , ουτε τα ματ , ουτε ο Δενδιας .

    Οι "φασιστες " σας ξερουν ρε ηλιθιοι ,και σας περιμενουν στη γωνια μετροντας τις μερες αναποδα , αρχιστε να τους γλυφετε μπας και γλυτωσετε ...

    150-200 ατομα εισαστε ,αξιζει ενα χαρτζηλικι και πρεζα τετοιο ρισκο ?? δεν το δυαλυετε καλυτερα ?

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειδαμε ΤΙΠΟΤΑ στα κανάλια όμως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι να δεις ρε αδερφε; τα καναλια τους καλυπτουν, αφου τους ξερουν ποιοι ειναι, επισαν και καλα 25 πρεζακια και αυριο θα τους αφησουν. κατα τα αλλα εχουμε δημοκρατια, οταν επιτηθονται οι απλυτοι ειναι μια αντιδραση στον φασισμο. ποιον φασισμο ρε καραγκιοζιδες μεγαλυτερους φασιστες απο τους αναρχικους αριστεροαπλυτους με την καλυψη του κρατους δεν υπαρχει. ξερουν πως οτι και να κανουν θα ειναι ελευθεροι. γαμω την δημοκρατια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.