Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΕ, ΤΡΕΧΑΤΕ... ΒΑΡΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΠΑΠΑΔΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ! ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΙ ΒΑΞΕΒΑΝΗΔΕΣ!!!

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;;; Τον ρόλο υπεράσπισης ανέλαβε ο "μαγειρεύω τη λίστα Λαγκάρντ" Κώσ...

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;;;

Τον ρόλο υπεράσπισης ανέλαβε ο "μαγειρεύω τη λίστα Λαγκάρντ" Κώστας Βαξεβάνης για τον δεδηλωμένο πισωγλέντη, κριτικό κινηματογράφου Τάσο Θεοδωρόπουλο, που χαρακτήριζε τον Μητροπολίτη Άνθιμο Θεσσαλονίκης "Ανθισμένη παπαδιά μητροπολίτισσα Θεσσαλονίκης". Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Τάσος, δέχτηκε επίθεση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πίσω απο αυτήν βρίσκεται ο "Στόχος" που τον στοχοποίησε με το δημοσίευμά του!!! Αμέσως έσπευσε να συμπαρασταθεί στον θυματοποιημένο, ο Κώστας Βαξεβάνης που έγραψε:



"Σε επικίνδυνες τακτικές οι οποίες δείνουν να ναι βγαλμένες από σκοτεινές εποχές του παρελθόντος προχωρά το τελευταίο χρονικο διάστημα η ακροδεξιά εφημερίδα “Στόχος”. Με απανωτά δημοσιεύματα στοχοποιεί όσους δημοσιογράφους δεν είναι αρεστοί στο χώρο της άκρας Δεξιάς με αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, ενώ τίθενται και σοβαρά ζητήματα ορθής λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Τρανταχτό παράδειγμα ο κριτικός κινηματογράφου, Τάσος Θεοδωρόπουλος. Στις 2/06/2013 η διαδικτυακή ιστοσελίδα της εφημερίδας Στόχος, επιτίθονταν κατά του κριτικού κινηματογράφου, επειδή σε άρθρο του στην ιστοσελίδα iefimerida.gr, ασκούσε κριτική κατά του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου.

Συγκεκριμένα έγραφε χαρακτηριστικά η εφημερίδα: “Ανθισμένη παπαδιά Μητροπολίτισα Θεσσαλονίκης αποκαλεί τον Άνθιμο από το iefimerida δηλωμένος πισωγλέντης, Τάσος Θεοδωρόπουλος”. Πιο απλά η εφημερίδα στοχοποιούσε τον κ. Θεοδωρόπουλο και τα αποτελέσματα αυτής της στοχοποίησης έγιναν αντιληπτά λίγες μέρες μετά. Όπως καταγγέλει ο κ. Θεοδωρόπουλος τα ξημερώματα της Παρασκευής δέχθηκε επίθεση από αγνώστους στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Όπως έγραψε στο facebook, άγνωστοι του επιτέθηκαν, τον γρονθοκόπησαν και όταν έπεσε στο έδαφος, τον κλώτσησαν στα πλευρά. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο δημοσίευμα τη εφημερίδας τον οποίο στοχοποίουσε.
Ο κ. Θεοδωρόπουλος όμως δεν ήταν και ο μοναδικος μη αρεστός που στοχοποιήθηκε από την εφημερίδα. Λίγες μέρες πριν με δημοσίευμά της ο Στόχος είχε επιτεθεί κατά του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου, για άρθρο του στο οποίο περιέγραφε γιατι ο ίδιος είναι Ανθέλληνας. Ένα άρθρο με το οποίο στηλίτευε την ελληνική πολιτική πραγματικότητα και όχι μόνο.
Στις 2/05/2013 η εφημερίδα έγραφε χαρακτηριστικά “Η πούστρα ο Χατζηστεφάνου με ένα παραληρηματικό κατεβατό εξηγεί γιατι είναι ανθέλληνας”. Προφανώς για τους υπεύθυνους της εφημερίδας, όποιος εκφράζει διαφορετική άποψη, στοχοποιείται για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και όχι μόνο. Δίχως κανένα αίσθημα δημοκρατίας απέναντι στη διαφορετική αποψη.

Μετά τον Χατζηστεφάνου σειρά πήρε ο επί χρόνια συντάκτης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Πάρις Καρβουνόπουλος. Ποιο ήταν το σφάλμα του; Ένα άρθρο για τον πρώην αρχηγό του ΓΕΣ και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φράγκου Φραγκούλη, στον οποίο ασκούσε κριτική για τα πεπραγμένα στο ΓΕΣ και το υπουργείο. Φαίνεται όμως ότι αυτό ενόχλησε την εφημερίδα η οποία στις 24/06/2013 έγραψε “Αν πρέπει να αρχίσεις να γαμείς κόσμο στρατηγέ ξεκίνα από αυτόν..χολή και σκατά από τον Πάρι Καρβουνόπουλο για τον Φράγκο Φραγκούλη”.

Στην προκειμένη περίπτωση τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα Δημοκρατίας, η οποία γυρίζει την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω. Μέσω στοχοποιήσεων και τραμπουκισμών επιχειρούν να φιμώσουν όποιον δε συμφωνεί με ακροδεξίες απόψεις και αντιλήψεις, η πρόσωπα της αρεσκείας τους. Λογική άκρως αντιδημοκρατική και συνάμα επικίνδυνη για την ίδια τη Δημοκρατία που οι ίδιοι θέλουν να πιστεύουν ότι υπηρετούν"...

Επειδή η βλακεία, ως γνωστόν, δεν έχει όρια... Για τον έγκυρο και έγκριτο δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη (που υπενθυμίζουμε ότι μαγείρεψε την λίστα Λαγκάρντ πριν την δημοσιοποιήσει) είναι κριτική το "ανθισμένη παπαδιά μητροπολίτισσα Θεσσαλονίκης" του προφανώς ομοϊδεάτη του Τάσου, αλλά είναι στοχοποίηση για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις το δικό μας το "πούστρ@"!!! Επίσης σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο και έγκριτο Κώστα Βαξεβάνη... εμείς είμαστε τραμπούκοι που επιχειρούμε να φιμώσουμε όποιον δεν συμφωνεί μαζί μας, απειλώντας πάντα και την δημοκρατία (που είναι σαν την Κόκα κόλα, ταιριάζει με όλα!). Για τα "παιδιά" του indymedia o... ατρόμητος και... άφοβος Βαξεβάνης τι άποψη έχει άραγε;;; Όταν μάλιστα δημοσιεύουν και όλες τις αναλήψεις ευθυνών τρομοκρατικών ομάδων, που... συμπτωματικώς φτάνουν μόνον σε αυτούς;;; Ε, παληκαρά Βαξεβάνη;;; Αλήθεια, εσύ που έβγαλες στον αέρα χιλιάδες ονόματα, εάν στραμπουλίξουν το δάχτυλό τους να σε θεωρήσουν υπεύθυνο για ηθική αυτουργία, αφού τους στοχοποίησες;;;

Δήμητρα Μυλωνά

8 σχόλια

  1. o Stoxos ton ekane stoxo+ ton legameno? BLAKEIES AFOU STOXOS EINE O PISHNOS TOU EDW KAI XRONIA, MONOS TOU AUTO_STOXEUSTHKE!!!
    G amelethtos (Buzantinos)
    YSTER. AUTOS DEN STOXEUEI TON MHTROPOLITH AN8IMO OTAN TON APOKALEI ETSI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν σας ξανά επιτεθούν τα άπλυτα ξέρετε ποιούς θα κατηγορήσετε. Ο Χατζηστεφάνου πρόσφατα έγραψε άρθρο με το οποίο βρίζει με απίστευτη χυδαιότητα τους Έλληνες και εύχεται να εξαφανιστεί ο ελληνικός λαός. Χυδαία άρθρα για τους Έλληνες (που αν υπήρχε ο αντιρατσιστικός νόμος θα τον είχαν μαζέψει στο λεπτό) έχει γράψει και ο Θεοδωρόπουλος.

    Υγ "Στην προκειμένη περίπτωση τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα Δημοκρατίας, η οποία γυρίζει την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω" Μπα;; Κάνει και τέτοια η Δημοκρατία τώρα;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΕ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ. ΣΤΑ ΑΡ@ΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο Χ"ΣΤΕΦΑΝΟΥ. ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ..ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ;;; ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΩ; ΤΠΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΡΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ, Ή ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ;; ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΘΑ ΤΡΕΦΕΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. an den katalabenete to pnevma tou panagioti kai tou ka8e panagioti lipamai. aftosarkazete vre orgia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηλιθιοι.Μια μερα,θα βρεθει ενας καλος ανθρωπος και θα σας σκοτωσει ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλε γιατί σας έχει πιάσει τόση κακία για τους γκέι; Δεν είναι τίποτα βρε σεις, σαν να χέζετε ανάποδα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. thelei kai ton kasidiari!! http://blogs.gossip-tv.gr/tv-critics/klarina-burana/kasidiari-kane-mou-sex/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΜ ΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ
    ΚΟΛΟΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΜΑΡΡΡ
    ΟΞΩΩΩΩ ΠΟΥΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.