Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ! ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΥΟ ΕΦΗΒΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΧΟΡΕΥΑΝ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ... ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ... ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...

Τις σκότωσαν γιατί χόρευαν στη βροχή Οι δύο χαμογελαστές έφηβες της φωτογραφίας ονομάζονταν Νουρ Μπάσρα και Νουρ Σέζα. Η μία ήταν 15 κα...


Τις σκότωσαν γιατί χόρευαν στη βροχή

Οι δύο χαμογελαστές έφηβες της φωτογραφίας ονομάζονταν Νουρ Μπάσρα και Νουρ Σέζα. Η μία ήταν 15 και η άλλη 16 ετών.Σήμερα, οι δύο κοπέλες και η μητέρα τους είναι νεκρές, γιατί κάποιοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι οι γυναίκες έχουν δικαιώματα.

Το στιγμιότυπο που βλέπετε είναι από ένα βίντεο, στο οποίο οι δύο αδερφές, φορώντας τις παραδοσιακές στολές τους, χόρευαν στη βροχή, έξω από το σπίτι τους στην περιοχή Χειλά.

Το βίντεο μέσω κινητών τηλεφώνων έκανε το γύρο της περιοχής και η συντηρητική κοινωνία του Πακιστάν, το θεώρησε απρεπές.

Σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμά τους, τα δύο κορίτσια αμαύρωσαν το όνομά της οικογένειάς τους.

Πέντε ένοπλοι πήραν το νόμο στα χέρια τους και πριν από μια εβδομάδα, εισέβαλαν στο σπίτι τους και σκότωσαν τα δύο κορίτσια και τη μητέρα τους.

Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο εμπλοκής του αδερφού τους στην δολοφονία. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Khutore, έδωσε την εντολή, έτσι ώστε να ξεπλύνει την ντροπή της οικογένειάς του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Πέρυσι, οι αρχηγοί των φυλών, καταδίκασαν σε θάνατο τέσσερις γυναίκες, επειδή χόρεψαν σε μια εκδήλωση, που έγινε σε μια απομακρυσμένη περιοχή.

Πηγή φωτογραφίας: dailymail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.