Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

BINTEO: ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ...;;; ΦΟΒΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΡΑΜΑΣ...!!!

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ Π...


ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΓΙΑ... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


----------------------------------------


9 σχόλια

  1. Και ολ'αυτά τα χρήματα καταλήγουν 1) η μερίδα του λέοντος στο κύκλωμα που τους φέρνει στην Ελλάδα και 2) ότι περισσεύει, πάει στο χωριό τους. Αλλά φταίνε αυτοί, η αυτοί που κάνουν τα στραβά μάτια και αυτοί που τους δίνουν;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PANTA PROTOPOROI OI ETHNIKISTES TIS KAVALAS!!! BRAVO KAI PALI!!! ANTONIS ELASSONA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ




    μαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσένα τί ακριβώς σέ νοιάζει, τό τί βγάζουν αυτοί;; Γούστο τους καπέλλο τους, αφού υπάρχουν κορόιδα Έλληνες που τους πληρώνουν. Κι αφού βγάζουν τόσα πολλά, άς πάμε κι εμείς που γκρινιάζουμε ότι είμαστε άνεργοι καί δέν έχουμε λεφτά, νά καθαρίσουμε κανά αυτοκίνητο, νά βγάλουμε. Φωνάζουμε ότι μάς παίρνουν τίς δουλειές, αλλά τίς δουλειές που κάνουν αυτοί, εμείς ούτε κατά διάνοια!!!
    Γιά τόν καπετάνιο του catamarran ανοιχτά τής Σύμης, και τούς ομοίους του, που θησαυρίζουν φέρνοντας λαθρομετανάστες στήν Ελλάδα, έχουμε νά πούμε τίποτα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ώρα είναι να μας πείτε ότι για την λαθρομετανάστευση φταίνε οι Έλληνες, επειδή εμφανίστηκε ένας ανθέλληνας καπετάνιος να τους μεταφέρει. Και δέκα Έλληνες να βρεθούνε πάλι δεν αλλάζει η κατάσταση. Οι λαθρομετανάστες έρχονται με σχέδιο, με λεφτά που τους τα έχουν πληρώσει άλλοι και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι τους πληρώνουν και μηνιάτικο για να στρατοπεδεύσουν στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρωτα απο ολα θελουν κρεμασμα οσοι τους κουβαλανε εδω αλλα παντα ξεκινανε ολα απο τα χαμηλα και πανε στα υψηλα(Ειδες να τσεκουρωνουν μισθους στους μεγαλοεπιχειρηματιες και μεγαλοεισοδηματιες?συνταξιουχους,υπαλληλακους,αναπηρους,πολυτεκνους και αλλα συναφη χαντακωνουν και ισως καααααααααααααααααααποτε να φτασουν λιγο πιο ψηλα)...Επισης για βγες εσυ Χ ελληνα στο φαναρι να καθαρισεις τζαμια κ μετρα σε ποση ωρα θα ρθει το μπατσικο για να σε διωξει η να σου ζητησει τα ρεστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙμετανάστες είναι ο τελευταίος τροχός. Το ζήτημα είναι ότι πιο εύκολα σκας ένα λάστιχο σε ένα αυτοκίνητο παρά το καταστρέφεις τον κινητήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συμφωνω γενικα με την κατασταση με τους λαθρομεταναστες , αλλα το παραδειγμα ειναι ατοπο ... εβαλε δυο γυναικες που γραφουν στην μπλουζατους ελληνιδα ανεργη και δεν ειναι πακιστανες ή πακοιστανοι και μαζεψανε 60 ευρω ... οκ λογικο ολοι μας θα διναμε ας παρει πακιστανους να δουμε ποσο θα μαζεψουν... και αν μαζεψουν τα ιδια και περισσοτερα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. einai lathos to porisma.... den dinoun ta idia ston kathe Pakistano...... Safos vgazoun alla oxi tosa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.