Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ! ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΕΥΓΑΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!

'εγκέφαλος με παράνομη τουρκική ακροαριστερή οργάνωση Ένας Τούρκος, ο οποίος παρουσιάζεται από τις τουρκικές αρχές ως ο εγκέφαλος πί...


'εγκέφαλος με παράνομη τουρκική ακροαριστερή οργάνωση
Ένας Τούρκος, ο οποίος παρουσιάζεται από τις τουρκικές αρχές ως ο εγκέφαλος πίσω από τις αιματηρές επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή σε... 52 ανθρώπους στις αρχές Μαΐου στην πόλη Ρεϊχανλί, στα σύνορα με τη Συρία, συνελήφθη στη νότια Τουρκία ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στη Συρία, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές τουρκικές αρχές.

«Ένα άτομο που είναι ένας από τους κύριους υπόπτους της διπλής επίθεσης συνελήφθη στις 10 Ιουνίου το βράδυ ενώ επιχειρούσε να διασχίσει τα σύνορα» με τη Συρία, αναφέρεται σε ανακοίνωση του κυβερνείου της επαρχίας Χατάι (νοτιοανατολική Τουρκία, στα σύνορα με τη Συρία).
Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας αυτός, ο οποίος αναφέρθηκε από τον κυβερνήτη της Χατάι μόνο με τα αρχικά Ν.Ε., είναι ο Νασίρ Εσκιοράκ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων είχε κάνει δεκάδες δρομολόγια ανάμεσα στην Τουρκία και τη Συρία.
Η τουρκική δικαιοσύνη έχει ήδη συλλάβει και απαγγείλει κατηγορίες σε 12 πρόσωπα, όλα τουρκικής υπηκοότητας, τα οποία είναι ύποπτα ότι ενέχονται στη διπλή επίθεση που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου στο Ρεϊχανλί (επαρχία Χατάι), η οποία υποδέχεται πολυάριθμους Σύρους πρόσφυγες.

Η Τουρκία απέδωσε την επίθεση σε μια παράνομη τουρκική ακροαριστερή οργάνωση που συνδέεται, σύμφωνα με τους Τούρκους αξιωματούχους, με τις υπηρεσίες πληροφοριών του καθεστώτος του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, κάτι που αυτός ο τελευταίος διαψεύδει.

Η Τουρκία υποστηρίζει τους Σύρους αντάρτες και ζητεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο Σύρος πρόεδρος. Στο έδαφός της έχουν καταφύγει περίπου 400.000 Συρoί πρόσφυγες.

tvxs.gr

3 σχόλια

  1. ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ"; ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ, ΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέει πουθενά ότι είναι Συριοι πρόσφυγες το άρθρο:: Και αν ήταν τότε γιατί πανηγυρίζατε για τις επιθέσεις;; Δημοσιογραφία. Μ'αρέσει που θέλετε να κλείσει και η ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήταν Ελλάδα θα τον είχε αφήσει ο δένδριας τσακ μπαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.