Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΕΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...!

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – (ΑΛΚΟ – ολικοί τείνουν να γίνουν οι δημοσκόποι) Ήταν “κρυφό” μυστικό όλων των αναλυτών και των δημοσκόπων. Οι δημοσ...


ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – (ΑΛΚΟ – ολικοί τείνουν να γίνουν οι δημοσκόποι)

Ήταν “κρυφό” μυστικό όλων των αναλυτών και των δημοσκόπων. Οι δημοσιογράφοι το συζητούν μεγαλόφωνα πια και το κονκλάβιο του καθεστώτος αναζητά καθημερινά και νέους τρόπους για να σταματήσει το φαινόμενο που λέγεται “Χρυσή Αυγή”, που ως άλλος Ηρακλής έρχεται να καθαρίσει τους κόπρους του Αυγεία, που συμβολικά σήμερα παίρνει τη μορφή του πολιτικοικονομικού καθεστώτος.

Tα αποτελέσματα της μυστικής δημοσκόπησης επιγραμματικά δείχνουν:

Τη διάλυση ΠΑΣΟΚ, Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ΔΗΜΑΡ

Το δίπολο της εξουσίας αλλάζει και πρωταγωνιστές έχει ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ στο Δήμο της Αθήνας ρίχνει ίσως το πιο “ακροδεξιό” χαρτί της για να συγκρατήσει την ιλιγγιώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής

Χωρίς να πολυλογούμε λοιπόν προχωρούμε αναλυτικά στα αποτελέσματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης που διενεργήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

ethnikismos.net


-------------------------

8 σχόλια

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΟΔΙΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟ ΓΗΓΕΝΕΣ ΕΘΝΟΣ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΥΣ 550.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Adonis vs. Kasidiaris?
    Not good for X.A.

    Adonis vs. Pappas?
    Better for X.A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!
    Η Χρυσή Αυγή έχει πέσει στον Καιάδα, πάει εξαφανίστηκε, δεν υπάρχει, το διάβασα χτες στο "εγκυρότατο" Πρώτο Θέμα(που εξοφλεί κάτι ψιλογραμμάτια στο σύστημα που έχει ... 5,5 μύρια, υπόθεση Ζαχόπουλου και ποιός ξέρει τι άλλο που ποτέ δε θα μάθουμε). Πάντως έχουν πολύ πλάκα, την Παρασκεύη έβλεπα τα μούτρα του Ευαγγελάτου και των υπολοίπων που ήταν σαν κλαμμένα ... και κατάλαβα το "τέλος της Χρυσής Αυγής". χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ,ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΞΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΟΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΧΗΤΕΚΤΩΝ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΗΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ.ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΖΩΟΔΩΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ!ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!ΔΙΟΤΗ ΣΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΟΙ ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΧΑ ερχεται και κανεις δε μπορει να το εμποδισει αυτο...Μια νεα Ελλαδα ισχυρη και ανεξαρτητη θ αναγεννηθει και θα ειμαστε επιτελους περηφανοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Η ''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ'' ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΑΝΑ!!!!

    ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βρε δεν επεσε η χρυση αυγη στον καιαδα ψεματα λενε

    ο καιαδας επεσε στην χρυση αυγη και βγηκε βουλευτης


    μαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι τοσο σαπια η και καλα δημοκρατια μας που η χρυση αυγη φανταζει παναγια...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.