Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΠΟΖΑΡΕΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...!!!

Σοκάρει η αδελφή του δράστη, Μπλέσινγκ (Ευλογία) Αμπεντολάχο με την στάση της μπροστά στους φωτογράφους. Η 32χρονη αδελφή του Μάικλ Αμπεντο...


Σοκάρει η αδελφή του δράστη, Μπλέσινγκ (Ευλογία) Αμπεντολάχο με την στάση της μπροστά στους φωτογράφους. Η 32χρονη αδελφή του Μάικλ Αμπεντολάχο πριν επιβιβαστεί σε όχημα της βρετανικής αστυνομίας απευθύνθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου με ένα λαμπερό χαμόγελο σαν να αδιαφορούσε για ό,τι έχει συμβεί.

Η γυναίκα δεν συνελήφθη, ωστόσο η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο διαμέρισμά της και την ανέκρινε σχετικά με τον αδελφό της, ο οποίος βρισκόταν συχνά στο σπίτι της.

---------------------------------------------------

3 σχόλια

  1. ΕΜΕΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑΤΟ - Η φυσιολογική όλων μας αντίδραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ@ριόλα μαϊμού!!!! Να ξεσηκωθούν οι άγγλοι και να μην αφήσουν πιθηκάνθρωπο για πιθηκάνθρωπο στηνν χώρα. Στην χώρα είναι γνωστό ότι τα μαύρα σκουπίδια ξεσαλώνουν με τις πλάτες της κυβέρνησης. Να ξεσηκωθούν οι μ@λάκες οι κωλογηπεδικοί που πλακώνονται για τις ομάδες τους και ας ξεσκίσουν τον πάτο των υποανάπτυκτων της αφρικής και της ασίας που έχει κατσικωθεί στην χώρα και εξακολουθούν να προκαλούν ακόμα και μετά την σφαγή του ανυποψίαστου στρατιώτη. Μπανάνα στον κώλο και πέταμα στον Τάμεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ,ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΕΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ!!! ΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΓΡΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΓΕΛΑΣ ΕΤΣΙ ΚΩΛΟΜΑΙΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.