Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΛΑΨΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Ο MISTER TSIPRAS!

Τα Γκουλάγκ (στα οποία θα οδηγηθούν με εισιτήριο χωρίς επιστροφή όσοι δεν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ), όπως είπε ο αμπελοφιλόσοφος Ζίζεκ, έκρυψαν μ...


Τα Γκουλάγκ (στα οποία θα οδηγηθούν με εισιτήριο χωρίς επιστροφή όσοι δεν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ), όπως είπε ο αμπελοφιλόσοφος Ζίζεκ, έκρυψαν μια νέα μεγάλη γκάφα του mister Tsipra (φέρτε μας τον… φρούραρχο!).

Κατά την περιβόητη κουβέντα, λοιπόν, που είχαν οι Tsipras και Ζίζεκ, ο (χαριτωμένος…) Alexis αναφέρθηκε σ’ ένα βιβλίο της δημοσιογράφου Ναόμι Κλάϊν («Δόγμα του Σοκ») εμφανίζοντας ως συγγραφέα τη γνωστή… μελαψή μοντέλα Ναόμι Κάμπελ, ενώ ο… αμπελοφιλόσοφος μέντοράς του -και νοσταλγός των Γκουλάγκ- Ζίζεκ κουνούσε επιδοκιμαστικά την κεφάλα του.

Φυσικά, η νέα γκάφα του mister Tsipra, πέρασε απαρατήρητη από τα φερέφωνα των εγχώριων «νταβατζήδων» -που όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν-, γιατί δε θέλουν με τίποτα να στραπατσάρουν το υποτιθέμενο σοβαρό προφίλ του «πουλέν» τους…



ethnikismos.net

---------------------------------------------------

3 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΟΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΘΕΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΤΡΩΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ.ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΑ ΜΟΣΧΑΡΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ πώς ο Ελληνικός λαός ψήφιζε αυτόν τον κοκάκια που θα έπρεπε να είναι αυτο το κόμμα και εκτός Βουλής!!!!ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ!!!ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ!!!ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.