Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ... 8 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ...!!!

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο βαρύτερα τραυματισμένος αστυνομικούς από τους συνολικά οχτώ τραυματίες από σκάγια κα...

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο βαρύτερα τραυματισμένος αστυνομικούς από τους συνολικά οχτώ τραυματίες από σκάγια κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν την Κυριακή στις Σκουριές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του από το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν προκειμένου να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση.

Οι κάτοικοι της Ιερισσού, πάντως, κάνουν λόγο για «προβοκάτσια» και εξακολουθούν να βρίσκονται στα «μπλόκα» στις εισόδους του χωριού, προκειμένου να αποτρέψουν την παρουσία της Αστυνομίας. Έχουν στήσει οδοφράγματα στα δύο σημεία της εισόδου της, ωστόσο παραμένει ανοικτή μια λωρίδα ώστε να μην παρεμποδίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων.

2 σχόλια

  1. Έχω ξαναπεί ΤΙ έκανε το Βυζάντιο σε τέτοιες περιπτώσεις!
    Σκότωνε τους πρωταίτιους και καθοδηγητές και τους υπόλοι-
    πους τους ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΖΕ στα 4 σημεία του ορίζοντος!
    Και ή εποικούσε την πόλη με άλλους ή δεν άφηνε λίθον επί λίθου!!!!!!!!!Αν μια κωμόπολη αναστατώνει ένα κράτος και
    φθάνει σε τέτοιες ενέργειες της αξίζει το ΠΛΗΡΕΣ ΞΕΠΕΤΩ-
    ΜΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ,Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ!!ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ ΑΝ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΕΚΕΙ???ΣΕ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΖΟΥΜΕ??ΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΑΝΑΣΚΕΛΑ!!ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΡΙΣΟ, ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.