Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ... Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ 13ΧΡΟΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ Μ.Υ.Κ. ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ... ------------------------------

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ...



------------------------------


24 σχόλια

  1. το ερωτημα ειναι ποση ξεφτιλα θα ανεχτουμε ακομα μεχρι να "κινητοποιηθουμε" με τον καταλληλο τροπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία ρε μάγκες. Εμείς οι ντόπιοι γαμιώμαστε μια ζωή για ένα μεροκάματο της πείνας και πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά στην εφορία και έχεις τις κατσαρίδες να το παίζουν γκάνγκστερ. Να θυμηθούμε και το άλλο το παρτάλι που πυροβολούσε τη σημαία μας με τα φράγκα που μόστραρε και τα όπλα; Τυχαίο που και οι δύο είναι αλβανοί; Που είναι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ρε λαμόγια να μας πει ότι στοχοποιούμε ομάδες με βάση την καταγωγή τη στιγμή που κυκλοφορούν τέτοιοι εγκληματίες στη χώρα; Που δε δείχνουν σεβασμό στα ιερά της χώρας σύμβολα, που απαγάγουν κοριτσάκια κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΒΑΝΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στοχοποιούμε ομάδες με βάση την καταγωγή,αλλα κανενα αλβανο επιστημονα δεν εχουμε δει ολα αυτα τα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπασταρδακο βγαλε την μπλουζα που φορας γιατι ελληνας δεν θα γινεις ποτε ξεφτιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωρα με την ωρα ειναι να των γραποσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Re min psarwnete . Autes tis photo mallon tis edeixne sto koritsaki kai to apoplanise. Gia ton poutso einai o malakas. Den vlepete oti ola ta xartonomismata einai monodolara? Posa vlepete stin photo? kamia 30aria einai me to zori. Ta idia pali ta exei strwsei panw stin valitsa. Gia ton poutso gangster.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια 9mm στο κεφάλι και πολύ του είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε σεις μάγκες, προσέξτε!

    1ον) Δεν ξέρω κατά πόσο αληθινά είναι τα δολάρια, μιας και, διαφημιστικά ψεύτικα λεφτά, κυκλοφορούν για διαφημιστικούς και διακοσμητικούς σκοπούς παντού!

    2ον) Τα δολάρια, είναι μόνο, αν προσέξτε καλύτερα, του Ενός Δολαρίου και είναι απλωμένα στο τραπέζι καμμιά 15αριά χαρτονομίσματα. Δηλαδή, εάν είναι αληθινά, σιγά τα πολλά λεφτά που έχει απλώσει το Αλβανάκι!

    3ον) Αν προσέξετε στη βαλίτσα, έτσι όπως έχει απλώσει τα λεφτά, διπλώνουν με περίεργο τρόπο και δείχνει ότι από κάτω δεν έχει άλλα, αλλά κάτι άλλο, μπορεί ρούχα, σεντόνια... Δηλαδή, έχει βάλει μια στρώση χαρτονομίσματα και από κάτω δεν υπάρχουν άλλα λεφτά! Είναι η ίδια ποσότητα που έχει απλώσει και στο τραπέζι!

    4ον) Είμαι σίγουρος ότι αυτό το κωλο-αλβανάκι δουλεύει στο Μοναστηράκι. Εκεί, τέρμα στο παζάρι "Γιουσουρούμ" που πουλάνε μαϊμούδες Ray-Ban και στρατιωτικά είδη!

    5ον) Αλβανός που το παίζει Μαφιόζος Αμερικάνος R&B, με δολάρια κ ναρκωτικά, και Μπλούζες των Ειδικών Δυνάμεων, να τραβάει επιδεικτικές πόζες στο FB, είναι μεγάλο Ψώνιο και για τρελά Γέλια !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Του γαμω τη μανα το πατερα το σοι τη χωρα και ότι ιερό έχει ο μπάσταρδος ο μουλος.που εθναι η χρυσή αυγή να του κόψει το κόλο;κλωσανε οι κοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H ιρωνια ειναι που τα ανεβαζει και στο διαδυκτιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. PANO APO 60 USD DEN EINE!! TOU ENOS DOLLAR EINE OLA!! SIGA TA AGOURIA !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ksipniste palio malakes mas canun cumanto oi bromo albanoi mesa stin xora mas ksipnisteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα που δημοσίευσε την φάτσα του θα τον κλαίνε οι ρέγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. βγαλε την μπλουζα των Ελληνικων Ειδικών Δυνάμεων για να μην σε πιάσουμε από τον λαιμό και χτυπιέσαι σαν πουτάνα καριόλη.Έχεις και μπλούζα της ΜΥΚ κουράδα.Όπου δείτε αλλοδαπό γαμήστε τον το σπιτι.Όπου και αν είναι.ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ωστε να αρχίσει η επανάσταση.
    ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΩΡΑ !!! ΤΩΡΑ!!! ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ουτε εβδομαδα δεν αντεχαν κατι μαγκες σαν και
    αυτον στο μεγαλο πευκο ποσο μαλων να βγαλει διαβολοβδομαδα
    στα βατραχια
    ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ
    ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ
    ΠΝΙΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΠΡΕΣΕΧΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ
    ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΙ

    μαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. θανατικη ποινη να θεωρηθει εχθρος της πατριδας,εντος συνορων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kremasma apo thn kolotrypida me tsigkeli k aploma ston hlio me xontro alati k kathe mera kopsimo k ena daxtylo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΩΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΥΣΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΝΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑ....... ΞΕΦΤΗΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ Α....... ΣΤΗ ΓΗ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ [139]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΩΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΥΣΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΝΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑ....... ΞΕΦΤΗΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ Α....... ΣΤΗ ΓΗ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ [139]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. στο κολακο σου θα στο βαλο αλβανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ . Η ΜΠΛΟΥΖΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.