Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...!!! ΔΙΩΞΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ... Η ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΛΑΕΙ ΣΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΝΩ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...!!!

ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΕΣΑ...!!! Πανηγυρίζουν οι Σκοπιανοί, για τον χάρτη της νοτιοανατολικής Ευρώ...


ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΕΣΑ...!!!

Πανηγυρίζουν οι Σκοπιανοί, για τον χάρτη της νοτιοανατολικής Ευρώπης που άνοιξε ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ, μπροστά στην υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την πρόσφατη συνάντηση τους στην Αθήνα στις 26 Μαρτίου. Στο χάρτη που ξεδιπλώνει ο ... Φούχτελος, όπως έχει αποκαλέσει η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ τον υφυπουργό της, τα Σκόπια αναφέρονται με το πρόθεμα «ΜΚ» δηλαδή «Μακεδονία».


Γερμανός υπουργός παρουσίασε χάρτη μέσα στην Αθήνα με το συνταγματικό όνομα της ΄Μακεδονίας’, αναφέρει η εφημερίδα «Νόβα Μακεντόνια», ενώ η ανταποκρίτρια του netpress.com.mk, έκανε λόγο για «κίνηση έκπληξη» του Γερμανού αξιωματούχου ενώπιον της υπουργού Τουρισμού, η οποία όμως δεν αντέδρασε.

------------------------------

4 σχόλια

  1. Αμα δεν ειχε τον πατερα της,θα δουλευε σε κανενα κωλομπαρο για να εκμεταλλευτει τα καλη της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια καλλη της ρε, - η απλυτη που βρωμαει ιδρωτιλες απο ενα χιλιομετρο μακρυα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στα @@@@@@@ μας και η μ@λ@κο και ο μπαμπακας της.ντροπη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.