Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...!

Καταδικάζει το κόμμα της Χρυσής Αυγής τα γεγονότα στη Νέα Μανωλάδα και τους πυροβολισμούς κατά αλλοδαπών. «Καταδικάζει επίσης όσους εντελώς ...

Καταδικάζει το κόμμα της Χρυσής Αυγής τα γεγονότα στη Νέα Μανωλάδα και τους πυροβολισμούς κατά αλλοδαπών. «Καταδικάζει επίσης όσους εντελώς παράνομα δίνουν δουλειά σε λαθρομετανάστες, στερώντας το ψωμί από χιλιάδες ελληνικές οικογένειες», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει τα γεγονότα της Μανωλάδας και τους πυροβολισμούς κατά αλλοδαπών. Καταδικάζει επίσης όσους εντελώς παράνομα δίνουν δουλειά σε λαθρομετανάστες, στερώντας το ψωμί από χιλιάδες ελληνικές οικογένειες.

Το πολιτικό κατεστημένο που μας οδήγησε στη σημερινή οικτρή κατάσταση, με εκατομμύρια λαθρομετανάστες να πλημμυρίζουν τη χώρα, είναι απολύτως υπεύθυνο για τα γεγονότα της Μανωλάδας. Ας μην παριστάνουν τους ευαίσθητους όλοι αυτοί που έφεραν τους ξένους παράνομα στη χώρα και ανέχονται μέχρι σήμερα τη μαύρη εργασία και την εκμετάλλευσή τους.

Αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες, δήθεν ανθρωπιστές, είναι συνυπεύθυνοι και για το δουλεμπόριο των αλλοδαπών και για τα τεράστια προβλήματα που προξενούν οι λαθρομετανάστες στον ελληνικό λαό. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα: Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών! Οριστικό τέλος στην παράνομη εργασία των αλλοδαπών!».

--------------------------------

1 σχόλιο

  1. ΄Οταν εμείς μιλούσαμε για άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών κάποιοι "ευαίσθητοι ανθρωπιστές" μας κατηγορούσαν για ρατσισμό. Καθημερινά βλέπουμε ποιοι και γιατί τους μάζευαν και τι σκοπούς εξυπηρετούσαν. Πάντως τα χουντοτσοντοκάναλα καλά θα κάνουν να κοιτάξουν και τις συνθήκες διαβίωσης που ζούν οι αλλοδαποί που μαζεύουν οι αριστεριστές (εκτός των εκμεταλλευτών εργοδοτών), που τους βάζουν να κοιμούνται, τι τρώνε και τελος πάντων τι βίο διάγουν. Τότε "έκπληκτοι" θα δουν πως δε διαφέρουν και πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.