Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΖΙ...!!! ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ... "ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ" ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ...!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ...  "Νάτος... νάτος ο Πρωθυπουργός" φώναζαν ...


ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ...

 "Νάτος... νάτος ο Πρωθυπουργός" φώναζαν κατά την είσοδο του Γιώργου Παπανδρέου στο 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ - Χειροκροτήματα, συνθήματα και ταμπούρλα!

Ούτε ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου δε θα περίμενε τέτοια υποδοχή στο 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Παπανδρέου την ώρα που εισήλθε στη σάλα του ΣΕΦ όπου διεξάγεται το 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ γνώρισε την αποθέωση προκαλώντας την έντονη αμηχανία της πτέρυγας των "βενιζελικών".

Με συνθήματα όπως 'Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό", "Παπανδρέου Παπανδρέου", "Νάτος νάτος ο πρωθυπουργός", "Γιώργο γύρνα πίσω" κ.α. και με έντονα χειροκροτήματα και φωνές επευφημίας τα 2/3 των συνέδρων και αρκετοί "κλακαδόροι" που παρακολουθούσαν τις εργασίες από τις εξέδρες υποδέχθηκαν τον πρώην πρωθυπουργό ο οποίος χαιρέτισε όπως το συνηθίζει όσους περισσότερους μπορούσε και κάθισε στην πρώτη σειρά και άκουσε την ομιλία του πρώην υπουργού και στενού του συνεργάτη Παύλου Γερουλάνου που εκείνη την ώρα ήταν στο βήμα του συνεδρίου.

Λίγο αργότερα έφτασε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος δεν γνώρισε αντίστοιχη αποθέωση αλλά αρκετά χειροκροτήματα. Χαιρέτισε τον Γιώργο Παπανδρέου και κάθισε σχεδόν δίπλα του.



-----------------------

5 σχόλια

  1. to pasok einai edo enomeno dynato kai ston votro xaploto.posokoskyla haramofaides lamogia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθολου σοκαριστικο . Ηταν και ο ξαδελφος μου .
    20 ευρω του εδωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ ΠΑΠΟΡΙ,ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OI MALAKES DEN TELIONOYNE POTE!!!!!!!!!! ANTONIS ELASSONA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί ή μαλάκες είναι, ή έχουν ευνοηθεί από το Πασόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.