Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!! ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΕΣΩ ΙΚΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ"

Το Μακεδονία Παλλάς ανήκε μέχρι πρότινος στον όμιλο Δασκαλαντωνάκη και είναι κλειστό από τις 31 Δεκεμβρίου. Ο διαγωνισμός για την επιλογή μ...


Το Μακεδονία Παλλάς ανήκε μέχρι πρότινος στον όμιλο Δασκαλαντωνάκη και είναι κλειστό από τις 31 Δεκεμβρίου. Ο διαγωνισμός για την επιλογή μισθωτή υποτίθεται ότι θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του Ιανουαρίου. Η "λύση" που βρέθηκε για το ξενοδοχείο είναι σύμφωνα με πληροφορίες η εξής:

Η διοίκηση του ΙΚΑ, έδωσε το πράσινο φως στην κοινοπραξία των συμβούλων που έχουν αναλάβει το έργο, να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο επενδυτή, που εκδήλωσε ενδιαφέρον για την διαχείριση ξενοδοχείου. Η μεταβίβαση του Μακεδονία Παλλάς στον επενδυτικό όμιλο θα ολοκληρωθεί μέσω ελληνικής τράπεζας με παρουσία στην Τουρκία.

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς το ξενοδοχείο έκλεισε, ενώ το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ είχε ήδη στα σχέδια έστω προσωρινή λύση, με 12μηνη ενοικίαση του ξενοδοχείου, προκειμένου να παραμείνει ανοικτό, μέχρι να βρεθεί οριστική λύση.


Μέσα σε 12 μήνες το δίκτυο που θα στήσει και οι πληροφορίες που θα αντλήσουν οι τουρκικές υπηρεσίες ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ, από τις πολιτικές, οικονομικές και άλλου είδους προωπικότητες που θα διανυκτερεύουν σε αυτά θα είναι πραγματικά ανεκτίμητες... www.stoxos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ... ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ"...!!!

----------------------------------

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.