Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΕΛΥΝΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ... ΠΩΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΩΝΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ...!!!

ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ του, «21η Απριλίου, Ημέραι και Έργα» στην σελίδα 287, ο ανεπανάληπτος Παττακός αποκαλύπτει την συνταγή με την οποία έλυν...


ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ του, «21η Απριλίου, Ημέραι και Έργα» στην σελίδα 287, ο ανεπανάληπτος Παττακός αποκαλύπτει την συνταγή με την οποία έλυνε τις Απεργίες. Μεταφέρω επί λέξει: «Εδέχθην το προεδρείον των συνδικαλιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας του Ωνάση. Ηπείλησαν απεργίαν. Εζήτησα να προσέλθουν μετά του εργοδότου – Ωνάση – και μετά από κοπιώδη συζήτησιν άκαρπον, τους ενέκλεισα εις δωμάτιον του Υπουργείου Εσωτερικών με απαγόρευσιν εξόδου των, μέχρις ότου συμβιβασθούν! Δεν παρήλθε πολλή ώρα και η λύσις ευρέθη... Ωνάσης και συνδικαλισταί αφέθησαν ελεύθεροι και ο Αερομεταφορεύς υπό την ηγεσίαν ισχυράς ιδιωτικής πρωτοβουλίας, ειργάζετο θαυμάσια και με κέρδη… Ο νοών νοείτω»!..

Ιδού γιατί η Δημοκρατία δεν μπορεί να συναγωνιστεί ποτέ και με καμμία κυβέρνηση την Στρατιωτική Δικτατορία: Φαντάζεστε τον μαμόθρεφτο υπουργό Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη να εφαρμόζει την συνταγή του Παττακού; Να κλείνει σε ένα δωμάτιο τον πολιτευτή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αρχισυνδικαλιστή του Μετρό, Αντώνη Σταματόπουλο με τον Πρόεδρο του Μετρό και να τους αφήνει νηστικούς μέχρι να τα βρούν; Οι αναρχοαριστεροί θα καίγαν πάλι την Αθήνα, οι δημοσιογράφοι θα καταγγέλλανε τον φασισμό του υπουργού και ο Συριζώνυμος Λιάπης θα διοργάνωνε νέο Θεολογικό Συνέδριο με τίτλο… «Εκκλησία και Ανταρσία» για να προσεταιριστεί τους οπαδούς του (εξ ιερατικής οικογενείας της Κύπρου προερχόμενου) Αρχηγού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρου Κωνσταντίνου….

Διαβάστε περισσότερα στον "Στόχο" που κυκλοφορεί...


------------------------

8 σχόλια

  1. Η Δικτατορία όπως και οποιαδήποτε μορφή συγκεντρωτικής εξουσίας θα μπορούσαν όντως να λειτουργήσουν μακράν καλύτερα από τη Δημοκρατία. Το πρόβλημα φίλτατε είναι το πως διασφαλίζεται ότι το πρόσωπο που θα κατέχει τις υπερεξουσίες θα είναι ο άριστος των αρίστων και όχι ένας βλάξ, ανεπαρκής και αμόρφωτος άνθρωπος ο οποίος με την δύναμη των όπλων και χωρίς την έγκριση του λαού επέβαλλε την τραγική του προσωπικότητα ως εθνοσωτήρα. Γιατί σε αυτή την περίπτωση είναι απλά θέμα τύχης να βρεθείς ΕΣΥ κλειδωμένος σε ένα μπουντρούμι μέχρι να τα βρεις με τον εαυτό σου. Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ. Γι' αυτό η ανώριμη ανθρωπότητα επιλέγει προς στιγμήν αυτή τη γελοία Δημοκρατία που ζούμε παγκοσμίως. Γιατί το δελτίο του MEGA πονάει λιγότερο από το ηλεκτροσόκ στους όρχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 26/1/13/9.41!!, ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΣ....ΜΕGA KAI ΠΑΛΙ ΜΕGA, ΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δημοκρατια μια χαρα ειναι.Στην συχρονη Ελλαδα οι καραγκιοζηδες που εχουμε σε ενα σωρο κομματα που εχουν ως συμβολο την δημοκρατια αλλα λειτουργουν για ιδοτελη αλλα κ αλλα συμφεροντα ειναι το προβλημα.Μην τα μπερδευουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φατε στην μαπα τωρα τους συριζαιους,τους μπατσοκους και τους απλητους τους ν.δ.εισαστε η ντροπη του ελλ.εθνους και γιαυτο φτασαμε εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατί; ποτε είχαμε Δημοκρατία κύριοι; Γιατί συκοφαντειτε τη μνήμη μιας νεκρής εδώ και 2000 χρόνια; Για να πείσετε πως τα αυταρχικά πολιεύματα είναι καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τους φίλους που λένε ότι δεν έχουμε την "αυθεντική" δημοκρατία,"η δημοκρατία μια χαρά είναι απλά δεν εφαρμόζεται"...Όχι φίλοι μου,η δημοκρατία από την αρχαία Αθήνα μέχρι σήμερα είναι το πιο φαύλο πολιτικό σύστημα.Είναι το σύστημα του όχλου,της χρησιμοποίησής του για να περάσω αυτά που θέλω και να νομίζουν τα ζώα ότι αυτοί το επέλεξαν...Διαβάστε τι γινόταν στην αρχαία Αθήνα τον καιρό της δημοκρατίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μη συγχέετε το πολίτευμα αυτό με τη δημοκρατία. Δημοκρατία έχουμε όταν τηρείται το Σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to thema einai aolo min pigainoume thesaloniki athina meso aystralias oi aksiomatikoi proseferan ston topo 10.000.000 ellines xaroumenous kai 20.000 lipimenous oi politikoi akribos to antitheto 10,000,000 lipimenous kai 20,000 xaroumenous kai aftoi me erotimatika se oles tis prakseis mas metraei to diatayta -to apotelesma- kai gia ypografi leo stous aristerous pou katoikoun stin ellada alla to mono ellines den einai oti oi stratiotikoi efigan me tripies pantofles eno oi politikoi me roz villes kai polla akinita
    kai bgalte me psefti
    0p0te otan milate gia tous ellines aksiomatikous paidia kai egkonia ton katsapliadon kai tou stalin na kserete oti allo paidomazoma den prokite na di i patrida mas to kalitero pou exete na kanete einai na balte plates na ftiaksoume tin ellada pou i aristera me tous politikous meta tin metapoliteysi exi odigisi stis aytoktonies kai stin apelpisia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.