Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΑΠΛΥΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ... ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!

Με τα εγκαίνια των γραφείων της στην Αλεξανδρούπολη αύριο το μεσημέρι στη μία (13:00, Μαζαράκη 34) κλείνει η τριπλή εξόρμηση της Χρυσής Αυγή...

Με τα εγκαίνια των γραφείων της στην Αλεξανδρούπολη αύριο το μεσημέρι στη μία (13:00, Μαζαράκη 34) κλείνει η τριπλή εξόρμηση της Χρυσής Αυγής στην Θράκη που ξεκίνησε σήμερα από Ξάνθη και Κομοτηνή. Εντυπωσιακή η παρουσία των Εθνικιστών στις δυό πρώτες πόλεις, όπως έχει ήδη καταγραφεί και με ιδιαίτερο πόνο να μοιράζεται στην Κομοτηνή, όπου τα μέτρα προστασίας των άπλυτων από την Αστυνομία δεν ήταν πολύ καλά με αποτέλεσμα την "επαφή"... Δείτε πως περιγράφει καθεστωτικό μέσω της πόλης το οποίο τραβάει και τις φωτογραφίες του μέσα από την συγκέντρωση των άπλυτων...

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθησαν στην πόλη της Κομοτηνής αργά το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των γραφείων της τοπικής οργάνωσης. 

Διαδηλωτές και μέλη της Χρυσής Αυγής αντάλλαξαν ύβρεις και φραστικούς διαξιφισμούς, τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν ενώ ακολούθησαν “μάχες” με τις Αστυνομικές δυνάμεις να επεμβαίνουν.

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών μια νεαρή φοιτήτρια τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ η παρουσία των μελών της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίστηκε από μισαλλόδοξα συνθήματα κατά της Τουρκίας και των μουσουλμάνων κατοίκων της περιοχής.

Από νωρίς το απόγευμα διαδηλωτές και αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στην Κομοτηνή, πολλοί εκ των οποίων πριν είχαν δώσει το παρών και στη εγκαίνια των γραφείων της ΧΑ στην Ξάνθη, πραγματοποιώντας μεγάλη αντιφασιστική πορεία στους δρόμους της πόλης. Πορεία ωστόσο που ήρθε σε επαφή με τα μέλη της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα να σημειωθούν τα επεισόδια.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν και αυτά με τη σειρά τους πορεία στην Κομοτηνή προς το Τουρκικό Προξενείο κινούμενοι μέσα από συνοικίες μουσουλμάνων και φωνάζοντας αντίστοιχα συνθήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ... ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ...!

--------------------

Κάντε "ΚΛΙΚ" στο πρωτοσέλιδο του "Στόχου" που ακολουθεί για να δείτε κάποια από τα θέματα της εφημερίδας σας που κυκλοφορεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.