Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟΛΙΣΕ... ΣΚΑΛΩΣΙΑ Ο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!

Για αυτό το έκτρωμα της φωτογραφίας, που υποτίθεται ότι είναι... χριστουγεννιάτικο δέντρο, έστησε ολόκληρη φιέστα ο... εναλλακτικός δήμαρχ...

Για αυτό το έκτρωμα της φωτογραφίας, που υποτίθεται ότι είναι... χριστουγεννιάτικο δέντρο, έστησε ολόκληρη φιέστα ο... εναλλακτικός δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, για να δώσει εορταστικό χρώμα στην πόλη! Δεν ξέρουμε εάν είναι χειρότερη ή καλύτερη η σκαλωσιά του Καμίνη από το περσυνό εξάμβλωμα του Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη (αυτό που δεν το άντεξε ούτε η θάλασσα και το βούλιαξε!)... Εκείνο πάντως που ξέρουμε είναι ότι από αυτούς τους... προοδευτικούς δημαρχαίους έχουμε να δούμε πολλά ακόμα... Δεν διαθέτουν οι δόλιοι ούτε αισθητική!

4 σχόλια



  1. Ας μην ξεχασει να βαλει στη βαση της σκαλωσιας
    το κοντεινερ με το αλλοδαπο βρεφος οπου γυφτοι και λαθρο του προσφερουν χαλκο, χρυσο και σιδερο , ολα κλεμμενα φυσικα.

    Χρονια πολλα !!

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κανει ρε παιδιά μια χαρά είναι η σκαλωσιά μην τον κατηγορείτε, προτείνω μάλιστα να μην την αποσυναρμολογήσει μετά τις γιορτές. Θα αξιοποιηθεί κατάλληλα για να στηθούν οι αγχόνες από τις οποίες θα κρεμάσουμε τους προδότες και ανίκανους πολιτικούς. Από εκει πρέπει να κρεμαστουν και οι δολοφόνοι Αλβανοί, Αφγανοί, Πακιστανοί και λοιποί εγκληματίες.
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.