Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΕΙΝΑΙ...!!! ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΕΕΘΑ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ...

ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ...


ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΣΚ@ΤΟΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΟ TWITTER... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

dexiextrem.blogspot.gr._ Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωστάρακος έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν το Twitter, προκειμένου να περάσει μέσω των κοινωνικών δικτύων κάποιο μήνυμά του.

Σήμερα για παράδειγμα, έγραψε: “Η Αγία Βαρβάρα σώζοι το Πυροβολικό, και το Πυροβολικό κερδίζει τους πολέμους. Όχι μόνο του βέβαια!!!”.

Στον Μιχάλη Κωσταράκο έσπευσε να απαντήσει ο Κώστας Βαξεβάνης: “Και αν ο πόλεμος είναι με άλλους Χριστιανούς, ποιόν πρωτοσώζει η Αγία Βαρβάρα;”.

Μεγάλη εξυπνάδα Κωστάκη... Συνέχισε έτσι και θα προβιβαστείς στην τρίτη... γιατί έχεις πιάσει το νόημα της πίστης΅.

--------------------

Κάντε "ΚΛΙΚ" στο πρωτοσέλιδο του "Στόχου" που ακολουθεί για να δείτε κάποια από τα θέματα της εφημερίδας σας που κυκλοφορεί...


2 σχόλια

  1. Σιχαμερέ Βαξεβάνη σε πληρώνει ο Θεός με αυτά που τραβάς άπλυτε,ε άπλυτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες του Βαξεβάνη, τους Χριστιανούς που ακολουθούν τον νόμον του Θεού, ουδεμία χάρη στους άλλους και αν λέγονται Βαξεβάνοι, δηλαδή άνθρωποι περιωπής!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.