Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΣ...!!! ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ...!!!

Σε πορεία διαμαρτυρίας από τη Βουλή των Ελλήνων προς την Ακρόπολη καλεί τους Έλληνες το κίνημα «EGAM» (European Grassroots Antiracist Move...

Σε πορεία διαμαρτυρίας από τη Βουλή των Ελλήνων προς την Ακρόπολη καλεί τους Έλληνες το κίνημα «EGAM» (European Grassroots Antiracist Movement), το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 15.00. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ανακοίνωση του «EGAM» αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο ρατσισμός, ο αντισημιτισμός και ο νεοναζισμός αναπτύσσονται στην Ελλάδα όπως και αλλού στην Ευρώπη, χωρίς ωστόσο οι δημοκρατικές δυνάμεις να κινητοποιούνται δυναμικά και αποφασιστικά. Η ρατσιστική, αντισημιτική και νεοναζιστική ρητορική καθώς και οι πράξεις βίας που πολλαπλασιάζονται στην Ελλάδα απειλούν τις θεμελιώδεις αξίες της δημοκρατίας στην ίδια τη χώρα όπου αυτή γεννήθηκε. Αυτή η εξέλιξη δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως μια "φυσική" και ασήμαντη συνέπεια της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα, όχι μόνο επειδή τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν θεμέλιο για κάθε δημοκρατική κοινωνία, αλλά και επειδή η κρίση δεν είναι κάτι που θα ξεπεραστεί σύντομα».

3 σχόλια

  1. «EGAM» άλλο και αυτό, για πρακτορίστικη οργάνωση φαίνεται που βρίσκουν τους μαλ@κες για να περνούν τα ανθελληνικά σχέδια τους. Για τον ρατσισμό των λαθροεισβολέων κατα των ελλήνων και μάλιστα ηλικιωμένων τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι άλλοι επαγγελματίες επιδοτούμενοι αναρχοαριστεροί από την Ε.Ε και τους περιούσιους ανά τον κόσμο. Για τα λεφτά τα κάνεις όλα...
    ΑΧΠ ΚΥΘΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.