Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ: "ΑΛΗΤΗ... ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΕ... ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ..." ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ"...!!!

Όπως γράφει το seleo.gr οι δύο "μαινόμενοι" μοναχοί φώναξαν στον δήμαρχο της πόλης "Τούρκε θα πεθάνεις" ενώ ταυτόχρον...


Όπως γράφει το seleo.gr οι δύο "μαινόμενοι" μοναχοί φώναξαν στον δήμαρχο της πόλης "Τούρκε θα πεθάνεις" ενώ ταυτόχρονα τον αναθεμάτιζαν. Παράλληλα αποκαλούσαν τους μοναχούς του Αγίου Ορους "σχισματικούς" γιατί όπως έλεγαν "προσκύνησαν" τον Πάπα.

Οι δύο μοναχοί απομακρύνθηκαν από τους αστυνομικούς και το επεισόδιο έληξε εκεί... Δείτε το video του thestival.gr με τους μοναχούς να ωρύονται λέγοντας μεταξύ άλλων "Προδότες" τους άλλους μοναχούς και αποκαλώντας το δήμαρχο "Αλήτη"!



----------------------------------

3 σχόλια

  1. Μπράβο πάτερ.... πεστου... και αλα
    Αληταρας και κολοπαιδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τον κάναν τον κίναιδο, που κανόνισε και για το 2013 νέο gay pride festival

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εχουν αδικο οι μοναχοι. Ενας απο τους μεγαλυτερους τουρκολαγνους μαζι με την Ρεπουστη. Να κοψει τα σκληρα ναρκωτικα η μουμια ο Μπουταρης γιατι το παραχεσε πια! Δεν μας ενδιαφερει αν θα ψοφησει αλλα επειδη κακα σκυλια ψοφο δεν εχουν, θα ξοδευει τα λεφτα των πολιτων για αγαλματα και τζαμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.